Дербі за нами!

Дербі за нами!

Динамівці отримали важливу, у всіх відношеннях, перемогу. Скорочено відставання від лідера, обіграно принципового суперника, настрій перед «Ромою» помітно покращився…

Гра видалась спекотною і бойовою. Грубість, симуляції, провокації, зіткнення – усього цього більше ніж достатньо. І слід зауважити, що відзначались не в кращих явищах футболу, перш за все наші опоненти. Відверті симуляції та акторська майстерність Хоміна з Жоземаром залишили не найкраще враження.

Звичайно, динамівці теж не ангели, фолили і били по ногах не жартома, але нічого подібного в їхньому виконанні не було. Ще б пак! Із таким тренером симулювати – остання справа. У бутність гравця Олег Лужний прославився своїм жорстким і безкомпромісним стилем поведінки на полі і було с соромно допускатись до банальних акторських хитрощів.

Із моментами, щоправда, особливо не склалось. У шаленій боротьбі на всіх ділянках поля командами інколи забували, що вболівальники хочуть бачити моменти і голи, красиві комбінації і удари по воротах. У підсумку картина вийшла невтішною.

До перерви можна згадати удар Ессоли метрів із 12-ти, коли надійно зіграв Рибка. Оборона динамівців такого прочухана отримала від Олега Романовича, що в її наступних діях сумніватись не доводилось. У «біло-синіх» міг відзначитись Ель Каддурі, який класно пробив низом здалеку. Але Деонас до м’яча дотягнувся, а Бангура невдало зіграв на добиванні.

І от до останніх хвилин тайму це було практично все, про що можна було поговорити в плані небезпечних моментів. А коли уже йшов компенсований час, номінальні гості відкрили рахунок. Корреа подав із кутового, м’яч із штрафного винесли, але знову таки на бразильця. Він знову навісив, а Гіоане виграв позицію у Романчика і точно пробив головою. Другий подібний гол Тібі, і знову переможний!

Початок другого тайму міг вирішити всі питання. Упродовж кількох хвилин динамівці втрачають три шанси поспіль. Неймовірно! Якщо згадати матч першого кола, то асоціації виникали не найкращі. У матчах такої напруги до завершальних хвилин не завадило б підходити з перевагою у два м’ячі, аби якийсь шалений гол не міг перевернути все з ніг на голову.

У підсумку другого гола не вийшло. Взагалі не вийшло. Чемпіони практично намертво закрили всі підходи до своїх воріт і всіма правдами і неправдами не дозволили супернику хоча б раз серйозно потривожити Рибку. Щоправда, двічі «каноніри» отримали право на пробиття небезпечного штрафного, але двічі Закарлюка відправив у «стінку».
Ближче до завершення зустрічі Заваров пішов ва-банк, випустив Деметрадзе, але арсенальці двічі могли пропустити від Шацьких.

Результат зустрічі цілком логічний і закономірний. Динамівці перемогли і тепер відстають від лідера першості на п’ять очок.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер