World Soccer про суперника «Динамо» в Лізі Європи

World Soccer про суперника «Динамо» в Лізі Європи

«Першим пішов Давид Вілья. Після нього незабаром пішов Давид Сильва. Через рік клуб залишив Хуан Мата. Слідом за ними розлучився з командою Роберто Сольдадо. Щоліта «Валенсія» втрачала свого найкращого футболіста. Але скільки це могло б тривати?

Якраз незадовго до Різдва нинішній президент клубу Амадео Сальво оголосив про те, що отримав неймовірну пропозицію від сингапурського мільярдера Пітера Ліма на суму в 250 мільйонів євро. Окрім цього, Лім запропонував оплатити борги «Валенсії» в розмірі 354 мільйонів євро, добудувати стадіон «Нова Месталья» (який побудували лише наполовину, й у такому стані він перебуває вже три роки) та надати солідні кошти для придбання нових гравців.

Однак Банк Bankia, який керує клубом після його дефолта, поки не прийняв цю щедру пропозицію, опинившись сам в управлінні тимчасової адміністрації, представленої місцевим урядом, який називається Генералітет. Цей орган оголосив про те, що Банк має погодитися продати клуб Ліму або якомусь іншому інвестору.

Саме правління клубу, не чекаючи цього остаточного рішення, найнявши нового тренера Хуана Антоніо Піцці та підписавши кілька короткострокових угод із новими футболістами, спробувало оживити команду, яка опускається до турнірної прірви. Проте, зрозуміло, що майбутнє «Валенсії» зараз залежить багато в чому від дій зовсім не тренерського штабу та гравців».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер