XІХ Меморіал Макарова. «Динамо» U-21 – «Локомотив» (Київ) – 6:1

XІХ Меморіал Макарова. «Динамо» U-21 – «Локомотив» (Київ) – 6:1

Тренерський штаб на чолі з Валентином Белькевичем не став мудрувати з ротацією складу. У стартовому складі у звітному поєдинку вийшли ті хлопці, які грали у вчорашньому матчі з «Колосом» із Ковалівки, який було програно з рахунком 2:3, у другому таймі. Ворота захищав Георгій Бущан. Пару центральних захисників сформували Микита Бурда та Андрій Гусін. Зліва в захисті зіграв Ігор Нагорний, праворуч – Вадим Шевчук. У центр поля вийшли Ігор Харатін (виконував функції капітана) та Павло Ореховський. Зліва в атаці – Ігор Яровий, а праворуч – Роман Лазарович. Під форвардом діяв Іван Мироненко, а на вістрі – Артем Бесєдін.

Загалом, звітний поєдинок склався зовсім за іншим сценарієм, ніж учорашній. Підопічні Валентина Белькевича володіли цілком і повністю ігровою й територіальною перевагою впродовж усього матчу. Небезпечні моменти почали виникати ближче до середини тайму. Традиційно активний Бесєдін вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв його, але захисник встигнув заблокувати удар уже по порожніх воротах. А ось Лазарович своїм шансом скористався: прийнявши передачу з правого флангу, Роман із лінії штрафного майданчика пробив точно в дальній кут – воротар навіть не намагався дістати м'яча.

«Локомотив», хоч і був активним, намагаючись застосовувати пресинг по всьому периметру поля, особливої ​​небезпеки воротам «Динамо» створити не міг. «Біло-сині» ж методично створювали небезпеку біля володінь суперника. Активно підключався по своєму флангу захисник Шевчук. Спочатку його вихід віч-на-віч ліквідував воротар, але незабаром Вадим усе ж домігся свого. Після флангової передачі Яровий відкотив м'яча на Шевчука, і той чудовим ударом із середньої дистанції подвоїв перевагу. Третій м'яч було забито перед самою перервою: Нагорний прорвався до штрафного майданчика між трьома суперниками, м'яч відскочив до Бесєдіна, той віддав передачу в центр на Лазаровича, і Роман несильним, але влучним ударом спрямував м'яча в кут – 3:0 після першого тайму.

На другий тайм уже вийшли футболісти, які починали матч 1-го туру з «Колосом» у стартовому складі. Вперше на турнірі місце у воротах зайняв Олексій Шевченко. Пару центральних захисників склали Павло Лук'янчук та Олександр Головко. Зліва в обороні грав Денис Норенков, а праворуч – Андрій Нестеренко. У центрі поля діяли Євген Чумак та Владислав Любко, на флангах атаки розташувалися Павло Полегенько справа та Орест Кузик зліва. Пару форвардів склали Вадим Петров та Максим Тищенко.

Звичайно, успіх першого тайму не міг зупинити порив футболістів, які вийшли на поле після перерви. Вже на перших хвилинах із різних дистанцій перевірив пильність голкіпера Кузик – із двома ударами воротар упорався, після третього м'яч полетів вище воріт. Але доволі швидко рахунок збільшився. Любко протягнув м'яча від центральної лінії, пробив метрів із 12-ти, воротар парирував м'яча, а Петров вдало зіграв на добиванні, спрямувавши м'яча вже в порожні ворота. Ще за кілька хвилин знову Петров пробивав по воротах після подачі з правого флангу, але м'яч влучив у стійку. Після цього доволі несподівано суперник забив м'яч престижу. Головко необережно обійшовся із суперником у штрафному майданчику, й суддя призначив пенальті. Гравець «Локомотива» Сорокін розвів м'яча та Шевченка по різних кутах – 4:1.

Пропущений м'яч не змінив ігрової картинки. Буквально за кілька хвилин арбітр уже призначив пенальті у ворота «Локомотива» за порушення правил проти Чумака, але Кузик, який підійшов до «точки», не зміг переграти воротаря – останній парирував удар у стійку. Виправляючись за помилку, Орест уже сам заробив пенальті, й другу свою спробу все ж утілив у гол. Незважаючи на велику кількість моментів, серед яких виходи віч-на-віч Полегенька та Тищенка, удар у стійку того ж Полегенька, до завершення матчу у воротах «Локомотива» побував лише один м'яч, автором якого став Чумак.

Утім, і 6:1 – теж доволі переконлива перемога. Набравши після двох матчів три очки, молодіжна команда наступний свій матч проведе у суботу, 18 січня. Суперником «біло-синіх» будуть земляки з Регіонального вищого училища фізкультури (РВУФК).

ХІХ Меморіал Олега Макарова, 2-й тур

16.01.2014 р. Чапаївка. НТБ «Динамо». 200 глядачів

Динамо» U-21 – «Локомотив» (Київ) – 6:1

«Динамо» 1-й тайм: Бущан, Бурда, Гусін, Нагорний, Шевчук, Ореховський, Харатін (к), Мироненко, Яровий, Лазарович, Бесєдін.

«Динамо» 2-й тайм: Шевченко, Головко, Лук'янчук, Норенков, Нестеренко А., Чумак, Любко, Полегенько (к), Кузик, Петров, Тищенко.

Голи: Лазарович (27, 45), Шевчук (41), Петров (49), Кузик (60, з пенальті), Чумак (75) – Сорокін (54, з пенальті).

Нереалізований пенальті: Кузик (57, воротар).

Попереджені: Петров (58), Кузик (83).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер