XX Меморіал Макарова. «Динамо-2» – «Колос» (К) – 2:1

XX Меморіал Макарова. «Динамо-2» – «Колос» (К) – 2:1

Цей матч багато чого значив для «біло-синіх». У разі поразки «Динамо-2» заздалегідь позбавлялося би шансів на вихід до чвертьфіналу, пропускаючи вперед донецький «Олімпік» та той же «Колос», та й нічия залишала небагато шансів на продовження боротьби.

І початок матчу склався для команди Вадима Євтушенка якнайкраще. Не встигла секундна стрілка зробити один оберт (якщо бути точнішим, ішла 28-а секунда), як рахунок було відкрито. Роман Яремчук прийняв м’яча на лінії штрафного майданчика та влучно пробив у верхній кут метрів із 20-ти. Подвоїти перевагу динамівцям вдалося ближче до середини тайму. Артем Полярус обіграв опонента, віддав пас на Олега Маїка, у якого м’яча з-під ніг вибив захисник, але прямо у свої ворота.

Загалом, перший тайм динамівці провели на високому рівні, враховуючи, що для футболістів це фактично перші дні зимового підготовчого періоду. До перерви підопічні Вадима Євтушенка надійно діяли в обороні, не дозволивши супернику створити бодай щось небезпечне біля власних володінь, та й самі намагалися вибігати в атаки, щоправда, «накульгував» останній пас.

Після перерви «біло-сині» підсіли, незважаючи на заміни, які тренерський штаб робив по ходу другого тайму. На 58-й хвилині номінальні гості відіграли один м’яч, реалізувавши пенальті, а на останніх хвилинах вимагали призначити ще один, коли м’яч влучив у руку захиснику «Динамо-2», але свисток арбітра промовчав.

Таким чином, здобувши перемогу, кияни за кількістю очок зрівнялися в турнірній таблиці з «Колосом», з яким ділять друге місце, але мають перевагу за особистими зустрічами. Вирішальною для динамівців стане зустріч із чернігівською «Десною», яка відбудеться в четвер, 22 січня. Матч відбудеться в манежі тренувальної бази в Кончі-Заспі, початок – о 14:00.

ХХ Меморіал Макарова. 4-й тур

20.01.2015. Манеж НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (2:0)

«Динамо-2» (стартовий склад): Шевченко (Волинець, 46), Трубочкін, Рижук, Братков, Спичка, Морозенко (Кузик, 67), Петров (Полегенько, 62), Полярус (Жикол, 84), Савченко (Суарес, 90), Яремчук, Маїк (Скидан, 77).

Голи: Яремчук (1), Багдасаров (33, автогол) – Поздєєв (58, пен.).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер