XX Меморіал Макарова. «Динамо-2» – «Десна» (Чернігів) – 1:1 (+ ВІДЕО)

XX Меморіал Макарова. «Динамо-2» – «Десна» (Чернігів) – 1:1 (+ ВІДЕО)

Підопічні Вадима Євтушенка виходили на матч, уже знаючи результат іншого поєдинку в групі між «Колосом» та «Олімпіком». Аматори здобули вольову перемогу (4:3) та разом із командою Прем'єр-ліги пройшли до чвертьфіналу, залишивши «Динамо-2» за бортом плей-оф.

Тим не менш, динамівці, підтримувані значною групою вболівальників, намагалися діяти активно, адже, незважаючи на відсутність турнірної мотивації, підготовку до поновлення чемпіонату першої ліги ніхто не скасовував. Та й новий тренер через ігри знайомиться зі своїми підопічними, вже зараз робить для себе певні висновки. Свою територіальну перевагу «біло-синім» вдалося матеріалізувати в забитий м'яч ближче до завершення першого тайму – після класної подачі Савченка зі штрафного з правого флангу Рижук у високому стрибку головою спрямував м'яча у ворота.

Знову, як і в матчі з «Енергією» з Нової Каховки, не обійшлося в першому таймі без травми. Перед самою перервою смикнув м'язи спини Петров, замість якого ще в першому таймі вимушено вийшов Кузик.

У другій половині матчу тренери обох команд зробили багато замін: Вадим Євтушенко міняв своїх підопічних по ходу тайму, а ось його колега Олександр Рябоконь випустив п'ятьох свіжих футболістів у перерві. Варто віддати належне чернігівцям – після перерви вони виглядали настирніше в передній лінії, й на 60-й хвилині зрівняли рахунок. Після швидкої атаки м'яча було доставлено у штрафному майданчику Бовтруку, який влучно пробив у кут воріт.

До завершення матчу залишалося ще достатньо часу, але реально небезпечних моментів обидві команди створили, як кажуть, раз-два й край. У динамівців можна згадати неточні удари спочатку головою Панфілова, який повернувся з оренди в ужгородській «Говерлі», а потім ногою Кузыка, у «Десни» же перемогу своїй команді міг принести все той же Бовтрук, але на останній хвилині не реалізував вихід віч-на-віч.

Таким чином, набравши десять очок (три перемоги, одна нічия та одна поразка), «Динамо-2» посіло третє місце в групі й не змогло вийти до чвертьфіналу XX Меморіалу Макарова.

ХХ Меморіал Макарова. 5-й тур

22.01.2015. Манеж НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо-2» – «Десна» (Чернігів) – 1:1 (1:0)

«Динамо-2»: Шевченко, Спичка (Гарбар, 77), Братков, Трубочкін (Скидан, 55), Полярус, Морозенко, Петров (Кузик, 45), Рижук, Савченко (Суарес, 55), Яремчук, Маїк (Панфілов, 65).

Голи: Рижук (38) – Бовтрук (60).

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер