XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – «Енергія» (Нова Каховка) – 4:0

XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – «Енергія» (Нова Каховка) – 4:0

Після поразки від «Олімпіка» в попередньому турі динамівці мали день відпочинку, й на поєдинок із «Енергією» вони виходили, сповнені сил реабілітуватися за невдачу. На відміну від попередніх ігрових днів, цього разу тренерський штаб «Динамо-2» не став випускати два різних склади на обидва тайми, роблячи заміни по позиціях по ходу матчу. Примітно, що єдиним, хто відіграв увесь матч, став лівий захисник Іван Спичка.

«Біло-сині» розпочали з місця в кар’єр, і доволі швидко повели в рахунку. Це Роман Яремчук вдало відгукнувся на подачу до штрафного майданчика й головою спрямував м’яча до сітки воріт. Незабаром рахунок було подвоєно – чорногорець Боян, який перебуває на перегляді, пробив від правого кута штрафного майданчика й поцілив у ближній кут воріт.

Повівши в рахунку, динамівці продовжували володіти беззаперечною перевагою, подовгу контролюючи м’яч та створюючи небезпеку біля воріт суперника. Третій гол у матчі записав на свій рахунок Олег Маїк, вийшовши до воріт по місцю лівого інсайда та чітко пробивши повз голкіпера в дальній кут.

Забивши третій м’яч, номінальні господарі трохи заспокоїлися, й перший тайм так і завершився з рахунком 3:0 на користь «Динамо-2».

Відзначимо, що в першому таймі пошкодження зазнав Бадрі Акубардія. В одному з епізодів він відчув біль у коліні, й вимушений був попросити заміну.

Після перерви гості активніше побігли вперед й одного разу навіть поцілили в поперечину воріт «біло-синіх», але це був лише епізод, який не вплинув на загальний малюнок гри. Господарі раз за разом вибігали в атаки, й ближче до завершення поєдинку збільшили свою перевагу. Орест Кузик відібрав м’яча в чужому штрафному майданчику, вийшов до воріт та чітко пробив у кут.

Таким чином, після трьох турів «Динамо-2» із шістьма очками в доробку розташувалася на третьому місці у своїй групі, поступаючись трьома пунктами дуету лідерів – вищоліговому «Олімпіку» та аматорському «Колосу». З останніми підопічні Вадима Євтушенка зіграють у рамках 4 туру завтра, 20 січня. Початок гри, яка відбудеться в манежі клубної бази в Кончі-Заспі, о 14:00.

XX Меморіал Олега Макарова. 3-й тур

«Динамо-2» – «Енергія» (Нова Каховка) – 4:0 (3:0).

«Динамо-2»: Волинець (Шевченко, 46), Спичка, Братков (Рижук, 46), Скидан (Гарбар, 46), Трубочкін (Дмитренко, 69), Акубардія (Петров, 33), Полярус (Жикол, 67), Савченко (Суарес, 56), Боян (Кузик, 69), Яремчук (Морозенко, 46), Маїк (Полегенько, 64).

Голи: Яремчук (11), Боян (14), Маїк (26), Кузик (81).

* фото В.Перегняка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер