XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:1

XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:1

Центральним у групі «А» став поєдинок між переможцями матчів у першому турі, представниками професійного футболу – першоліговим «Динамо-2» та прем’єрліговим «Олімпіком». Більш досвідчені та майстерні донеччани завдяки проведеному наприкінці зустрічі м'ячу перемогли 1:0.

Проти «Динамо-2» наставник донеччан Роман Санжар випустив бойовий склад, перевірений у поєдинках Прем'єр-ліги. Нагадаємо, після завершення першої частини сезону «Олімпік» посідає почесне четверте місце, а чи не головне досягнення команди – виїзна нічия з київським «Динамо» на НСК «Олімпійський». На весняну частину дистанції керівництво клубу поставило амбітне завдання – фінішувати в зоні єврокубків. Зайве казати, з якою мотивацією готуються до офіційних матчів гравці та тренери молодого клубу зі столиці Донбасу, який лише півроку тому дебютував у вищому українському дивізіоні.

Вадим Євтушенко в кожному з таймів випустив на поле різні склади. У першій половині зустрічі точилася рівна боротьба, перевага «Олімпіка» у класі нівелювалося активністю та бажанням молодих динамівців.

Підвищену увага в захисті довелося приділити колишньому гравцю «біло-синіх» Володимиру Лисенку. Кілька разів він небезпечно пробивав по воротах, змушуючи воротарів показувати майстерність. У динамівців був близьким до взяття воріт Віталій Гемега, але підвела точність.

За діями футболістів було помітно, що тривають перші дні підготовки після відпустки. Враховуючи це, можна відзначити вельми добротну гру киян на тлі четвертої на даний момент команди України.

Наставник «Олімпіка» у другому таймі також змінив практично весь склад, команда поступово перехопила ініціативу. Вирішальний момент зустрічі настав незадовго до її завершення. Нападнику Гегаму Кадимяну вдалося переграти Олексія Шевченка, принісши своїй команді перемогу.

Наступний матч на турнірі Олега Макарова «Динамо-2» проведе в понеділок, 19 січня. Суперником виступить команда «Енергія» з Нової Каховки. Поєдинок відбудеться в манежі динамівської бази в Конча-Заспі, початок о 14:00.

XX Меморіал Олега Макарова. 2-й тур

17.01.2015. Манеж НТБ «Динамо». Конча-Заспа

«Динамо-2» – «Олімпік» (Донецьк) – 0:1 (0:0)

«Динамо-2» (перший тайм): Бущан, Трубочкін, Рижук, Братков, Морозенко, Спичка, Боян, Савченко, Гемега, Яремчук, Маїк.

«Динамо-2» (другий тайм): Шевченко, Скидан, Лухтанов, Азацький, Петров, Болденков, Полярус, Акубардія, Хобленко, Чумак, Бесєдін.

Гол: Кадимян (82).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер