XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – ЦСКА (Київ) – 2:0 (+ ВІДЕО)

XX Меморіал Олега Макарова. «Динамо-2» – ЦСКА (Київ) – 2:0 (+ ВІДЕО)

У своїй першій грі у змаганнях, яка стала також прем'єрною для нового старшого тренера «Динамо-2» Вадима Євтушенка, другі за рангом у клубній ієрархії динамівці впевнено перемогли київський ЦСКА – 2:0.

На матч тренерський штаб задіяв кількох гравців із молодіжної команди – Вадима Петрова, Артема Бесєдіна, Євгена Чумака та чорногорця Бояна, який перебуває на перегляді.

Уже на третій хвилиині динамівці отримали право на небезпечний стандарт майже з лінії штрафного майданчика, трохи лівіше від центру. Савченко добре приклався до м’яча, але його удар прийняла на себе поперечина!

Згодом Морозенко чудовим пасом вивів Маїка майже віч-на-віч із воротарем, але трохи засильно, Олег все ж знайшов можливість для удару під кутом до воріт – воротар забрав м’яча. Суперник же загрожував воротам Бущана переважно із середніх та дальніх дистанцій, а також після стандартних положень. Ближче до середини тайму перевага динамівців стала відчутнішою, хороші моменти для взяття воріт мали Петров та лівий захисник Спичка – але в обох випадках гравці спромоглися отримати право лише кутові.

Варто відзначити активну підтримку гостей на трибунах.

Близько ста галасливих уболівальників не замовкали жодної хвилини, підганяючи свою команду вперед. В одному з моментів біля воріт Бущана стало дуже гаряче – Спичці довелося з лінії воріт головою вибивати м’яча, а Трубочкін уже вибив його за межі поля!

Надалі гра дещо заспокоїлася, команди створювали гострі моменти біля воріт одна одної переважно після штрафних ударів.

За кілька хвилин до свистка на перерву Петров та Маїк змусили глядачів схопитися за голову та розчаровано зітхнути – обидва не влучили майже в порожні ворота після чергової атаки.

Після перерви Вадим Євтушенко повністю змінив склад нашої команди, й гра пожвавилася.

Відзначимо, що нападник Олексій Хобленко діяв на позиції лівого півзахисника. У центрі контролювали ситуацію Чумак та Болденков, а на флангах нагнітали небезпеку Гемега та Хобленко.

Ледь завершилася перша третина другого тайму, чудовий несподіваний удар вийшов у захисника Болденкова, який метрів із 30-ти зльоту «поклав» м’яча точно в дальній кут!

А ще за кілька хвилин дещо курйозний гол записав на свій рахунок Артем Бесєдін. Захисник ЦСКА, вибиваючи м’яча від воріт, влучив прямо в динамівського нападника, й від нього сфера залетіла у ворота повз голкіпера.

У відповідь номінальні гості завдали кілька небезпечних ударів головою – м’яч просвистів над хрестовиною воріт Волинця.

До фінального свистка м’яч ще раз побував у воротах ЦСКА після удару Яремчука та добивання Азацького, але гол не було зараховано через офсайд.

У час, що залишився, Рижук класно пробив зльоту, але його удар прийняла на себе поперечина! Відразу після цього пролунав фінальний свисток.

XX Меморіал Олега Макарова. 1-й тур

16.01.2015. Манеж НТБ «Динамо». Конча-Заспа

«Динамо-2» – ЦСКА (Київ) – 2:0 (0:0)

«Динамо-2» (перший тайм): Бущан, Трубочкін (к), Лухтанов, Скидан, Спичка, Морозенко, Савченко, Полярус, Петров, Маїк, Боян.

«Динамо-2» (другий тайм): Волинець, Акубардія, Рижук (к), Братков, Азацький, Болденков, Яремчук, Чумак, Гемега, Хобленко, Бесєдін.

Голи: Болденков (59), Бесєдін (67).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер