Як «Динамо» U-19 готуватиметься до матчу з «Бешикташем»

Як «Динамо» U-19 готуватиметься до матчу з «Бешикташем»

Нагадаємо, «Динамо» U-19 достроково, вже за підсумками п’яти турів групового раунду забезпечило собі перше місце у групі, а разом із ним - путівку до 1/8 фіналу турніру.

У п’ятницю команда Юрія Мороза проведе перенесений матч 10-го туру юнацької першості України проти команди «Арсенал-Київ» у селі Щасливе неподалік від Києва.

У той самий час «Динамо» U-21 у селі Копили Полтавської області зіграє з молодіжною командою «Ворскли». На цей матч у складі «молодіжки» відправилося кілька гравців, заявлених на Юнацьку Лігу УЄФА, зокрема Володимир Маханьков, Богдан Михайличенко, Олександр Тимчик, Ахмед Алібеков, Микола Шапаренко, Богдан Лєднєв.

До слова, двоє з них, а саме Тимчик та Шапаренко, у матчі з «Бешикташем» участі не візьмуть через перебір жовтих карток. Окрім них, пропустять єврокубковий поєдинок через перебір карток Денис Попов, Владислав Дубінчак та Євген Смирний.

У п’ятницю обидві команди, і U-19, і U-21 проведуть свої матчі на штучних газонах. У зв'язку з цим останні тренування команд проходили в критому манежі клубної бази, оснащеному синтетичним полем. Отримавши вихідний у суботу, у неділю «Динамо» U-19 вже об’єднаним складом продовжить підготовку до матчу зі стамбульським клубом.

У вівторок «Динамо» прийматиме «Бешикташ» у присутності відданих вболівальників «біло-синіх» на нашому домашньому клубному стадіоні - «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок - о 14:00. Запрошуємо усіх прийти та підтримати команду у завершальній грі групового етапу!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер