Як Сергій РЕБРОВ проти «Евертона» грав

Як Сергій РЕБРОВ проти «Евертона» грав

Один із матчів у складі «Тоттенхем Хотспурс» проти цієї команди (на фото) взагалі став для нього знаменним в англійському етапі його кар'єри. 

5 вересня 2000 року новачок, який перейшов до стану «шпор» із київського «Динамо», в 4-му турі англійської Прем'єр-ліги своїми голами кардинально змінив перебіг поєдинку з «Евертоном», у складі якого всіма нитками гри розпоряджався не хто інший, як Пол Гаскойн. Перший із них, який Ребров забив на 45-й хвилині, взагалі став для нього прем'єрним в англійському чемпіонаті. Другий він записав на свій рахунок на 61-й хвилині другої половини зустрічі, що в підсумку допомогло команді Джорджа Грема змінити 0:2 на 3:2 на свою користь.

У тому ж сезоні 2000/01 Ребров зіграв усі 90 хвилин й у виїзному матчі проти «ірисок» (прізвисько гравців «Евертона»), що пройшов на «Гудісон Парк» та завершився внічию – 0:0. 

Нарешті, в чемпіонаті сезону 2001/02 наш нинішній головний тренер вийшов у зустрічі з «Евертоном» на «Уайт Харт Лейн» на заміну на 87-й хвилині замість аргентинського захисника Маурисіо Тарікко в поєдинку, який завершився з рахунком 1:1. 

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер