Японці в гостях у «Динамо»

Японці в гостях у «Динамо»

Як відомо, футбол не має кордонів. Тренери і вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського відвідують різні країни, беруть участь у міжнародних турнірах, пробують свої сили в матчах з іноземними командами. Цього разу «Динамо» виявило гостинність і прийняло гостей в Києві.

До столиці України приїхала команда «Лопта» з міста Шидзуока (Японія), складена з хлопців 1994 року народження. В Києві японці розмістилися на Олімпійській базі і перебуватимуть п’ять днів – з 24-го по 28-ме березня. У розпорядження гостей з Японії були надані поля заміської бази «Динамо» в Конча-Заспі для проведення тренувальних занять і матчів.

Вчора вихованці «Лопти» провели перший контрольний матч зі своїми однолітками з «Динамо» (старший тренер – Журавльов Сергій Миколайович). Динамівці виявилися по-спортивному негостинними і обіграли японських гостей з рахунком 4:1. В нашої команди хет-трик на свій рахунок записав Ахлідин Ісраїлов, ще один гол провів Дмитро Хльобас.

Втім, матчем зі своїми однолітками вчорашній день для вихованців «Лопти» не закінчився. 14-річні хлопці отримали можливість відвідати відкрите тренування збірної України, яке проходило на заміській базі в Конча-Заспі. Хлопці отримали незабутні враження і можливість сфотографуватися з відомими футболістами – зокрема, особливий інтерес в японців викликав нападник «Мілана» Андрій Шевченко.

Відзначимо, що ще один матч між вихованцями ДЮФШ «Динамо» і «Лопти» запланований на 26 березня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер