Ярмоленко наздогнав Майкона

Ярмоленко наздогнав Майкона

Забитий у матчі з «Оболонню» м’яч подвійно приємний для Ярмоленка. Завдяки ньому «Динамо» перемогло, а в суперечці бомбардирів Андрій наздогнав Майкона із «Волині». Тепер на рахунку найкращих голеадорів чемпіонату по 11 влучних ударів.

- Хлопці з «Оболоні» старалися, билися на полі до останніх хвилин. У цілому, це хороша, добротна команда. У нас же піднесений настрій, але й утома відчувається.

- У минулому сезоні «Динамо» жодного разу не вдалося перемогти «Оболонь». Виходить, у нинішньому чемпіонаті «пивовари» вже не є грозою авторитетів?

- Я би так не сказав. Вони добре грають, якщо ви згадаєте наш матч першого кола, в якому «Динамо» перемогло 4:0, переконаєтеся, що рахунок на табло не відображав реальне співвідношення сил на полі. Перший тайм узагалі завершився нульовою нічиєю, тому легко нам не було. Так само і сьогодні – у другому таймі могли пропустити якийсь безглуздий гол і перекреслити всю свою працю. Необхідно було забивати другий м’яч, щоб і гра заспокоїлася, і суперник.

- А так довелося понервувати...

- Звичайно, адже 1:0 – слизький рахунок. У суперника виникали моменти, ми побоювалися за результат.

- Приємно, що завдяки забитому м’ячу ви вийшли в лідери у суперечці бомбардирів?

- Звичайно, але сьогоднішній міг гол – випадковість. Я пробив дуже погано, м’яч залетів до воріт лише завдяки рикошету.

- Нескладно помітити, останнім часом ви спеціалізуєтесь на вирішальних голах...

- Це пов’язано з роботою всієї команди, оскільки гол – не завжди результат індивідуальної майстерності. На нього працює вся команда, тому й успіх спільний.

- У «Динамо» було багато перспективних моментів. Чого не вистачило, щоб забити?


- Напевно, концентрації. Часом здавалося, що м’ячу нема куди дітися, але в сітці він все одно не опинявся. Над цим потрібно працювати, в інших матчах стільки моментів у нас може й не бути.

- Чи можна сказати, що сьогодні «Динамо» грало, бережучи сили на «Сток Сіті»?

- Ні, ми ніколи не граємо думаючи про наступний матч. Перед нами стоїть завдання виграти чемпіонат, тому в кожному матчі викладаємося на 100%.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер