Ярмоленко, Гусєв та Мілевський забивають за збірну

Ярмоленко, Гусєв та Мілевський забивають за збірну

Команди перебувають у різних умовах, і прибалти не спромоглися нав’язати боротьбу українцям. Жовто-синя дружина Олега Блохіна після двох тижнів тренувань на зборі в Туреччині та Австрії набрала впевнену ходу й не залишила супернику жодного шансу.

Приємно, що в розгромі Естонії взяли вагому участь динамівці Києва, які забили три голи з чотирьох. Рахунок було відкрито на 9-й хвилині. Назаренко знайшов у штрафному майданчику Ярмоленка, якому лишалося з десятьох метрів пробити повз голкіпера.

У другому забитому м’ячі також на взяв участь Ярмоленко. Андрія збили у штрафному майданчику, арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Олег Гусєв.

Третій м’яч у ворота естонців провів Андрій Воронін, а четвертий, на початку другого тайму, знову став «динамівським». Шевченко на куті штрафного майданчика переграв двох суперників та віддав під удар Мілевському, який без шансів для голкіпера встановив остаточний рахунок.

- Рахунок у таких матчах не має значення. Подібні поєдинки потрібні, щоб команда налагодила взаєморозуміння, всі футболісти показали себе на футбольному полі, а тренерський штаб мав можливість переглянути всю обойму збірної, оцінити стан кожного з нас та визначити оптимальний склад футболістів на перший матч домашньої першості, – вважає капітан збірної України Андрій Шевченко.

В матчі взяли участь сім представників київського «Динамо». Всю зустріч провів Євген Хачеріді, 63 хвилини Олег Гусєв, по 45 Олександр Алієв, Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Тарас Михалик та Артем Мілевський. У запасі лишився Денис Гармаш, не потрапив до заявки на гру Максим Коваль.

Головному тренеру збірної України Олегу Блохіну загалом сподобалася гра команди в контрольному матчі з Естонією.

«З одного боку, гра сподобалася. Хлопці молодці, що дограли до кінця, не пропустили. Звісно, не забили ще десь чотири м’ячі. Мені сподобався рух. Не сподобалися моменти суто тактичного плану, над якими ще потрібно працювати. Виходити за рахунку 3:0 на свою корись в другому таймі дещо складно, команда розслабляється, але на тлі втоми від тренувань, я вважаю, що показали непоганий футбол», – сказав він після матчу в інтерв’ю телеканалу «Футбол».

«Ще немає синхронності в діях, але є хороші моменти, коли хлопці просто чудово грають. Вони грають на тлі навантажень, але все ж умикають швидкість, тож ми на правильному шляху», – зазначив Блохін.

Перемога з великим рахунком над естонцями, які посідають 54 позицію світового рейтингу, стала п’ятою в шістьох останніх товариських зустрічах української збірної.

Наступний контрольний матч збірна України проведе проти Австрії, у п’ятницю, 1 червня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер