Ярмоленко і Кравець товариша не засмутили

Ярмоленко і Кравець товариша не засмутили

Перед грою з «Легією» динамівців, які виходили з автобуса, зустрічав воротар польського клубу Костянтин Махновський. Костянтин – вихованець динамівської ДЮФШ ім. Валерія Лобановського (випуск 1989 р.н.). Не спромігшись знайти себе в Україні, голкіпер кілька років тому виїхав продовжувати кар'єру до Польщі, в результаті опинившись в одній з найсильніших команд країни – «Легії».

Махновський вступив до динамівської школи в 11-річному віці. В одній групі воротар пізнавав ази футболу із Зозулею, Ярмоленком, Кравцем, Сахневичем. Не дивно, що зустрівшись у Марбельї, у молодих футболістів було достатньо тем для спілкування. До них приєдналися на рік старші Морозюк і Загладько. Втім, незабаром хлопці розійшлися по командах. Одні готуватися до гри, інші на сусідньому полі тренуватися. В другому таймі матчу «Динамо» - «Легія» ворота варшавської команди захищав Костянтин. До речі, вийшло це у нього зовсім непогано. Як не намагалися Ярмоленко і Кравець із старшими товаришами Шацьких, Гусєвим, Чернатом та іншими, засмутити Махновського, який очевидно впіймав кураж, їм не вдалося.

 

* * *
 
Одним з найуважніших глядачів поєдинку між «Динамо» та «Легією» був тренер збірної України Вадим Євтушенко. Асистент Олексія Михайличенка приїхав подивитися гравців «Динамо» напередодні Міжнародного турніру на Кіпрі, в рамках якого 10-го і 11-го лютого наша збірна проведе два матчі. Ймовірно, у Вадима Анатолійовича враження про гру залишилися неоднозначні. Як би там не було, Євтушенко залишиться в Марбельї до закінчення збору і в динамівців буде можливість виправити враження як роботою на тренуваннях, так і ще в одному товариському матчі, який, цілком імовірно, буде проведено 29-го січня. Суперник поки невідомий, організатори збору ведуть переговори з командами, які також готуються на півдні Іспанії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер