Ярмоленко і Макаренко – у символічних збірних 21-го туру УПЛ

Ярмоленко і Макаренко – у символічних збірних 21-го туру УПЛ

Місце в них знайшлося і гравцям київського «Динамо». Автор голу і гольової передачі у грі з «Таврією» Андрій Ярмоленко потрапив у збірні туру за версіями кількох видань:

UA-football.com (3-й виклик у сезоні): «У протистоянні з сімферопольцями Ярмоленко проявив себе як справжній лідер команди. Крім традиційно гострої гри на своєму правому фланзі Андрій часто зміщувався в центр, пробивав по воротах при кожній зручній (і навіть не дуже зручній) можливості і цілком виправдав звання капітана «синьо-білих». В результаті у зустрічі 21-го туру на рахунку півзахисника забитий м'яч і гольова передача».

www.footboom.com (3-й виклик в сезоні): «Вийшовши на цей матч із капітанською пов'язкою, високу довіру товаришів по команді виправдав повною мірою. Відзначившись забитим м'ячем і гольовою передачею, Андрій крім цього весь матч, немов катком, прасував обидва фланги, на яких з'являвся, брав найдіяльнішу участь практично у всіх мало-мальськи примітних атаках, по ходу справи дав Мбокані майстер-клас, як тікати від захисників; міг забивати ще двічі, але після виходу на побачення з голкіпером і ударом «на виконання» у дальній кут Ярмоленко підвела точність. Частіше таранив оборону «Таврії» справа, але частенько з'являвся і загострював також на лівій бровці».

Крім Ярмоленка журналісти виділили гру лівого захисника «біло-синіх» Євгена Макаренка:

UA-football.com (2-й виклик в сезоні): «У протистоянні з «Таврією» лівий захисник киян дозволяв собі часті підключення в атаку, ні Буссаіді, ні Коробка не змогли нав'язати Євгену гідної боротьби і в більшості моментів Макаренко впевнено перегравав своїх візаві, надаючи істотну допомогу Ленсу. Були у діях молодого гравця і кілька помилок, та і в кінцівці зустрічі динамівець виглядав втомленим, але загалом гра Макаренко залишила найприємніші враження».

* фото В.Раснера

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер