Ярмоленко, Хачеріді та Антунеш – у символічних збірних 22-го туру ЛПМ

Ярмоленко, Хачеріді та Антунеш – у символічних збірних 22-го туру ЛПМ

Андрій ЯРМОЛЕНКО

UA-football.com (8-й виклик): «Чергова перемога «Динамо» в чемпіонаті і чергова успішна гра Ярмоленка - ці поняття нерозривно пов'язані між собою, і важко уявити, як би виглядали кияни без лідера атак. Десятий номер «біло-синіх» у дебюті другого тайму розпечатав ворота «Говерли», хоча варто відзначити, що до цього у Андрія було ще кілька відмінних моментів для реалізації. На рахунку Ярмоленка і гольова передача, другий гол Хачеріді забивав після навісу Андрія. Тепер із 11-ма передачами атакуючий хавбек киян у чемпіонаті абсолютний лідер серед асистентів, а також Ярмоленко утримує друге місце в списку найкращих бомбардирів УПЛ поточного сезону».

Matchday.ua: «Півзахисник «біло-синіх» зіграв як завжди: винахідливо в атаці, забивши сам і асистувавши Хачеріді. Виходить, що Андрій другий тур поспіль заробляє для «Динамо» три очки, а для себе — бали до заліку «гол+пас».

Footboom.com: «Вкорте – гравець матчу у складах обох команд. Знову вигадував нестандартні варіанти, фінтив, загострював, створював, бив... Забив переможний гол і віддав гольову передачу в епізоді з іншим забитим м'ячем».

Євген ХАЧЕРІДІ

Matchday.ua: «У матчі проти суперників рівня «Говерли» у захисників «Динамо» апріорі не може бути багато роботи. Але в ті рідкісні моменти, коли йому доводилося вступати у гру, Хачеріді діяв досить упевнено (не випадково, турбувати Шовковського, за рідким винятком, ужгородці намагалися лише дальніми ударами), а потім ще й здорово «сходив» на розіграш кутового, відзначившись забитим голом».

Footboom.com: «Традиційно якісно відіграв в обороні своїх воріт, але крім цього, нарешті, зміг продуктивно відпрацювати на стандарті біля протилежних воріт. Давненько Євген не забивав, з травня минулого року. І ось – відзначився, відгукнувшись на подачу Андрія Ярмоленка».

Віторіну АНТУНЕШ

Footboom.com: «Нечастий випадок, коли лівий захисник киян і в конструктиві, і в руйнуванні був кращим за свого колегу з правого флангу – Данило Сильву. І в обороні не наварив, як це частенько трапляється, а в атаці продемонстрував відмінну гру, раз за разом продуктивно з гострими прострілами і навісами вриваючись до зони, яку попередньо розчищав йому Олег Гусєв. Саме Антунеш і записав на свій рахунок гольову передачу на Ярмоленка, після якої «Динамо» забило перший і, в підсумку, переможний м'яч».

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер