Ярмоленко продовжує збирати врожай нагород!

Ярмоленко продовжує збирати врожай нагород!

16 капітанів команд прем'єр-ліги чемпіонату України взяли участь в опитуванні на визначення найкращих гравців минулого року. Футболісти називали свої трійки призерів, в яких за перше місце нараховувалося по три очки, за друге по два, за третє – один бал.

Боротьба за звання найкращого гравця року розгорнулася серед двох гравців – динамівця Андрія Ярмоленка та дніпропетровця Євгена Коноплянки. За третю сходинку сперечалися харків'янин Марко Девич та донеччанин Даріо Срна. У підсумку з перевагою у три очки переміг Андрій Ярмоленко, який набрав 22 бали.

Шість капітанів (у тому числі, й динамівський), поставили киянина на перше місце та двоє – на друге. У Коноплянки з 20 очками два перших місця, п'ять других та чотири третіх. Примітно, що дніпрянин обійшов динамівця в тому, що його прізвище згадували 11 капітанів, а Ярмоленка – вісім. Девич за рахунок трьох перших місць обійшов Зозулю на два очки та з 11 балами посів почесне третє місце. Один капітан віддав форварду «Металіста» другу сходинку. Так само відзначимо, що всі капітани до визначення найкращих гравців року підійшли максимально об'єктивно, хоча в деяких випадках і називали у своїх версіях найкращих футболістів одноклубників.

www.championat.com вітає Андрія Ярмоленка з титулом найкращого гравця року за версією капітанів та дякує всім футболістам, які взяли участь в опитуванні, та сподівається, що в майбутньому подібний конкурс стане традиційним.

Нагадаємо, що раніше найкращий бомбардир нашої команди в першій половині сезону Андрія Ярмоленка було включено УЄФА до символічної збірної за підсумками групового етапу Ліги Європи, а потім було визнано за опитуванням, яке провів «Український футбол», найкращим футболістом країни (розділив нагороду з Євгеном Коноплянкою) в 2013-му році!

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер