Ярмоленко відзначився голом за збірну світу

Ярмоленко відзначився голом за збірну світу

51023 глядачі отримали задоволення від чудового футбольного шоу як діючих гравців, так і тих, хто вже завершив кар'єру. Рахунок у зустрічі відкрили мадридці завдяки прекрасному удару від Фернандо Торреса.

Але потім у ворота господарів влетіли п'ять м'ячів, які й визначили перемогу збірної світу. Хоча «Атлетико» наприкінці зустрічі зміг скоротити відставання до мінімуму, але все ж поступився. У підсумку, 5:4 на користь зірок світового футболу!

Динамівським уболівальникам звітна зустріч у першу чергу цікава через участь у ній Андрія Ярмоленка. Наш капітан вийшов на заміну та зміг забити один із м'ячів, на 55-й хвилині ударом головою замкнувши подачу з флангу.

Організаторам зустрічі вдалося зібрати значні за іменами склади. За «Атлетико» зіграли Фернандо Торрес, Форлан, Лео Франко, Пантич, Антоніо Лопес, Габі, Коке та багато інших.

Компанію Андрію Ярмоленку в збірній світу склали Рене Ігіта, Чіро Феррара, Маркос Сенна, Кларенс Зеєдорф, Гаїска Мендьєта, Роналдіньйо, Ріяд Марез, Клаудіо Каніджа, Звонимир Бобан, Густаво Лопес, Єжи Дудек, Ноліто...

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер