Ярослав Надольський: «Команда показала характер»

Ярослав Надольський: «Команда показала характер»

- «Дніпро-1» - непоступливий суперник, сьогодні в матчі було багато єдиноборств. «Динамо» зрівняло рахунок і вийшло вперед завдяки голам із пенальті. Наскільки ці моменти були визначальними?

- Звичайно, «Дніпро-1» завжди славився як команда, яка нав’язує боротьбу. Але ми не знітилися, вигравали більшість єдиноборств і заслужено перемогли.

- Чи можна сказати, що вам вдавалося створювати більшість в атаці та реалізовувати цю більшість? Здалося, що саме твій гол був наслідком створеної більшості в нападі, хоч ти й пробивав із глибини поля.

- У першому таймі ми контролювали м’яч, знаходили вільного гравця, швидко грали та мали забивати. Але реалізація трохи підвела. Після перерви дещо не вдавалося, але ми намагалися так само швидко контролювати м’яч, грати через фланги та більше бити по воротах.

- Коли ви вели в рахунку 2:1, чи відчувалася напруга, що «Дніпро-1» може переломити хід гри?

- Так, суперники почали тиснути на суддю. Але ми не здавалися, терпіли та знайшли свій момент, щоб забити ще та здобути перемогу.

- Чи можна вважати третій м’яч «Динамо», який забив ти, переломним моментом у цьому поєдинку?

- Гадаю, це вже принесло полегшення, адже я забив цей гол за хвилину до кінця основного часу. Ми вже трохи розслабилися та змогли забити ще четвертий м’яч. Добре, що так вийшло.

- Чи став несподіванкою швидкий пропущений гол? Ви очікували, що команда, яка йде на останньому місці в молодіжній першості, може так агресивно розпочати гру?

- Для нас це не вперше, ми завжди пропускаємо, а потім на морально-вольових якостях здобуваємо перемогу. (Усміхається) Звичайно, дещо образливо, що пропустили такий гол. Але команда показала характер, будемо намагатися, щоб далі ми не пропускали першими.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер