Ярослав НАДОЛЬСКИЙ: “Такі емоції не передати словами!”

Ярослав НАДОЛЬСКИЙ: “Такі емоції не передати словами!”

- Гра була важкою, суперник достойний. Але ми витримали цю напругу і здобули перемогу, як на мене, цілком заслужену. 

Ми почали гру непогано, але одна помилка призвела до пенальті у наші ворота.  З іншого боку, можливо навіть добре, що ми пропустили, оскільки ми почали грати більш агресивно. Ми мусили забивати, розкриватися. Це допомогло нам перемогти. 

- Голи було забито після стандартних положень - це були награні комбінації?

- На цьому тижні ми саме працювали над навісами з флангів та завершенням. На тижні не все у нас виходило, але сьогодні під час гри було кілька чудових передач, у тому числі навіс з кутового. Мені залишалося тільки поставити крапку. 

- “Зоря” чинила достойний опір, дехто каже, що заслуговувала принаймні на нічию...

- Мені здається, що у цьому році рівень чемпіонату U21 дещо піднявся. Всі команди майже одного рівня, і на кожну гру треба виходити як на справжній бій. У суперників часто грає багато гравців із перших команд. Але ми награємо свій склад, і потроху вливаємося в цей чемпіонат. 

- Коли ти відчув, що можеш переломити хід подій?

- У мене була надія, що я зможу витягнути гру. І партнери мені допомагали, та й Юрій Леонтійович казав, що вже треба забивати. Сьогодні, нарешті, вдалося забити та допомогти команді перемогти. На професійному рівні це мій перший хет-трик. 

- Які емоції були після переможного гола?

- Була контратака, Сідклей заробив штрафний удар. Блізніченко навісив, я побачив, що ніхто не біжить на м’яч, вистрибнув. Думав, що м’яч летить кудись у повітря… Уже коли побачив м’яч у сітці, біжу, радію, Цитаїшвілі кричить мені “Падай, це вже перемога!” Такі емоції були, що не передати словами! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер