Ярослав Надольський: «Віддамо всі сили задля перемоги над «Динамо» (Загреб)!»

Ярослав Надольський: «Віддамо всі сили задля перемоги над «Динамо» (Загреб)!»

- Збори вже наближаються до фінішної прямої, залишилося менше тижня. Тренерський штаб намагається підвести нас до гри проти “Динамо” (Загреб) в оптимальних кондиціях - як фізичних, так і емоційних.

- Ви вже провели кілька спарингів, залишився один контрольний матч. У яких ігрових кондиціях перебуваєте?

- Фізично ми вже більш-менш готові до гри, потрібно тактично розбирати суперника.

- Зараз ми спостерігаємо багато ігрових вправ на тренуваннях. На що спрямовані заняття?

- Насамперед це емоції, щоб розрядити обстановку та підготуватися тактично. У нас є деякі напрацювання та ідеї, як зіграти проти “Динамо” (Загреб), щоб здобути перемогу.

- На твою думку, чого саме зараз не вистачає команді, щоб бути на сто відсотків готовою?

- Мені здається, що, насамперед, оптимальних кондицій, адже ми пройшли через важкий етап зборів, були сильні навантаження. Зараз потрібно кілька днів, щоб отямитись, відпочити та відновитися.

- Що вже знаєте про загребське “Динамо”?

- Ми дивилися їхні ігри, це чудова команда, яка була в сильній групі та обіграла дуже хороших суперників. Будемо готуватися!

- Налаштовуєтеся на матч так само, як минулого року на зустріч із “Ювентусом”? Чи є для вас різниця, наскільки іменитим є суперник?

- Гадаю, що різниці немає, зараз мотивація навіть більша. “Динамо” (Загреб) виглядає цікавіше, ніж “Ювентус”. Усі знають, які футбольні школи в Хорватії, тому, мені здається, ця гра буде цікавішою, ніж минулого року. Хочеться порівняти наші методи роботи.

Хвилювання немає, будемо працювати, щоб перемогти. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників 12 лютого на стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановського, щоб вони підтримали нашу команду. Ми обіцяємо, що віддамо всі сили заради вашої підтримки та задля нашої перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер