Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Використали морально-вольові якості»

Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Використали морально-вольові якості»

- У першому таймі хлопці грали добре, просто не вдалося забити, напевно, не вистачало кінцівки. У перерві тренер сказав нам додати в швидкості, більше використовувати глибину, і тоді у нас з'являться моменти. Так і вийшло - свої шанси ми реалізували.

- Чи погода внесла свої корективи в гру?

- Звичайно, за такої спеки доводилося діяти на морально-вольових якостях, адже без них - нікуди. Всі хлопці старалися, грали з максимальним бажанням, це і дозволяє нам здобувати перемоги.

- З огляду на, що ви забили м'яч, а Михайленко взяв участь у двох гольових комбінаціях, чи можна сказати, що тренер вгадав із замінами?

- Справа не лише в замінах, а в тому, що вийшли свіжі хлопці в той час, як футболісти «Зірки» трохи втомилися. Ми почали бігти в глибину, що і дало результат.

- Господарі чинили опір лише до тих пір, поки у них були сили?

- Так, найчастіше з нами суперники грають до гола. Якщо забиваємо, вони розкриваються, і нам стає легше. Команди такого плану більше зосереджуються на обороні, не дають нам грати і самі не грають. Так і сьогодні: після першого забитого м'яча стало значно легше, і ми відзначилися ще двічі.

- Ви випереджаєте «Шахтар» вже на 9 очок, настрій вже майже чемпіонський?

- Нам залишилося виграти 1-2 гри, і ми станемо чемпіонами. У кожному матчі граємо лише на перемогу, для нас головне - якість гри.

- Як відчуваєте, чи вже повністю освоїлися в команді U-19?

- Так, у порівнянні з початком сезону, мені вже значно легше. Зіграв 8 матчів, хлопці допомагають, підтримують, тож усе добре. Однозначно, набутий досвід принесе нам значну користь у фінальній частині ДЮФЛ, адже в чемпіонаті U-19 суперники більш жорсткі, якість гри вища, всі рішення потрібно приймати якнайшвидше. Безумовно, це нам дуже допоможе у майбутньому.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер