Йєрко ЛЄКО: «Нічия буде позитивним результатом для Загреба»

Йєрко ЛЄКО: «Нічия буде позитивним результатом для Загреба»

Похвалившись фотографією, подарованою одним із українських фотографів, на якій він зображений разом зі своєю дружиною під час свого нещодавнього візиту до Києва, Йєрко відповів на запитання журналіста клубного Інформвідділу.

- З якими емоціями зустрічаєте своїх колишніх одноклубників?

- Я дуже радий бачити хлопців у Загребі. Сьогодні ввечері планую навідатися до них у готель, на вечерю, де і поспілкуємося вже в більш тісному колі. Зовсім недавно я сам був у Києві, де мене добре прийняли. Я дуже полюбив ваше місто, яке за час виступів у «Динамо» встигло стати для мене рідним. На цей раз я вирішив показати Київ своїй дружині, і їй дуже сподобалося. Також продовжую стежити за виступами команди
як в Європі, так і на внутрішній арені. Мені дуже шкода, що зараз у чемпіонаті України в лідерах донецький «Шахтар», але, сподіваюся, незабаром ситуація зміниться.

- Напевно, друзів залишилося більше серед адміністраторів і медичного персоналу, ніж футболістів?

- Так, звичайно, склад у «Динамо» з часів мого виступу суттєво змінився. Тим не менш, знайомих залишилося чимало. Перед відкритим тренуванням спілкувався з Олександром Шовковським та Сергієм Ребровим, з якими грав разом у Києві. Також був радий зустрічі з Лукманов Аруною, разом із яким захищали кольори французького «Монако». Коли нещодавно був у Києві, зустрічався з Мілошем Нінковичем та Бадром Ель Каддурі. Наскільки я знаю, взимку вони покинуть клуб
напевно, їхній час у «Динамо» вже пройшов

- Восени загребський клуб не дуже добре розлучився з вами. Враховуючи цей факт, на чиєму боці будуть ваші симпатії в завтрашньому матчі?

- Ви знаєте, все, що було раніше, залишилося в минулому. У мене дуже хороші відносини з новим тренером Крунославом Юрчичем, і він дуже хоче бачити мене в команді. Вже взимку, гадаю, я підпишу новий контракт із клубом і, сподіваюся, буду продовжувати приносити йому користь на футбольному полі.

- Який ваш прогноз на завтрашній матч?

- Звичайно, хотілося б, щоб загребське «Динамо» вперше за останні два роки взяло очки в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Гадаю, навіть нічия буде позитивним результатом для господарів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер