Йєрко Лєко: “Для нас не матиме значення якість поля”

Йєрко Лєко: “Для нас не матиме значення якість поля”

Сьогодні динамівці провели останнє домашнє тренування напередодні завтрашнього матчу з ФК “Олександрія”. По закінченню заняття півоборонець Йєрко Лєко відповів на питання офіційного сайту.

-Йєрко, як проходить підготовку до матчу в Олександрії?
-Працюємо в звичному режимі. В команді панує гарний настрій. Хлопці знають, що зараз у нас немає права втрачати очки, тож кожна гра стає справжньою битвою. Ми зайвий раз пересвідчились, що всі суперники в чемпіонаті України намагаються відняти в нас очки, причому будь-якою ціною. Тому кожну гру розглядаємо як вирішальну і ніякої розслабленості не може бути.

-Після гри з “Металургом” ти жалівся на біль у нозі?
-Так, мене добряче вдарили в тому матчі. Біль не вщухає до сих пір, але до лазарету не поспішаю. Дуже хочу зіграти в суботу і сподіваюся на те, що тренери довірять мені місце в стартовому складі.

-Якість поля не вплине на гру?
-Відверто кажучи, ми вже звикли грати на будь-яких полях. Газон не має настільки вирішального значення, як про це кажуть. Якщо ми “спіймаємо” свою гру, то обов’язково переможемо.

-Журналісти та вболівальники відмічають твій прогрес порівняно з осіннім циклом. Ти відчуваєш це?
-Мені подобається наша нинішня ігрова схема з трьома центральними хавбеками. Я отримує більше можливостей проявити себе в атаці і з задоволенням цим користуюся. Також можу грати і опорного півоборонця, але для мене необхідна можливість допомагати партнерам у атаці.

-Вдала гра за збірну додала оптимізму?
-Скоріше додала впевненості в своїх силах. Мені було дуже приємно відзначитися в грі за збірну на переповненому стадіоні в Загребі. Це наслідок того, що я гарно попрацював у міжсезонні та знайшов свою гру. Впевнений, що порадую забитими м’ячами і динамівських фанів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер