Йєрко Лєко відповів на питання вболівальників

Йєрко Лєко відповів на питання вболівальників

Шановні друзі! В середу, 19 березня, з 10.30 до 11.30 за київським часом, гостем редакції офіційного сайту київського “Динамо” був півоборонець Йєрко Лєко. Впродовж години гравець збірної Хорватії в режимі он-лайн відповідав на ваші питання, а також поділився думкою відносно найближчих перспектив “Динамо” в чемпіонаті та Кубку України.

ОН-ЛАЙН З ЙЄРКО ЛЄКО:

-Йєрко, як ти вважаєш, “Динамо” зможе обійти “Шахтар” у цьому сезоні?
-Звичайно. Залишилось достатньо багато матчів до кінця чемпіонату і ще все може трапитися. Нам потрібно вигравати в усіх іграх і не втрачати надії.

-Як успіхи у вивченні російської мови? (Олексій, Київ)
-Уже все розумію, але вимовити певні речення ще важко.

-З ким у тебе в команді найліпші відносини?
-Товаришую з Гавранчичем, Сабличем та Петковичем. Ми розмовляємо однією мовою і один одного чудово розуміємо. Також спілкуюся з Каддурі та Пеєвим. У принципі, з усіма хлопцями я в гарних стосунках.

-Йєрко, розкажи про свою сім’ю. (Андрій, Київ)
-Мої батьки працюють у Загребі. Молодшій сестрі 16 років, вона ще школярка. Батьки нещодавно перебували в Києві, ознайомилися з моїм побутом та, взагалі, з містом.

-Що ви знали про український футбол до переходу в київське “Динамо”? Чи дивилися матчі збірних України та Хорватії у відбірковому циклі до ЧС-1998?
-Я бачив кілька матчів київського “Динамо” в єврокубках, а назви українських команд знав з букмекерських ліній. Так, бачив матчі України проти Хорватії, також пам’ятаю, що кілька моїх нинішніх партнерів грали проти хорватів, а Йожеф Сабо тоді тренував українців.

-Яке місце посіло б загребське “Динамо” в чемпіонаті України?
-Важко дати однозначну відповідь. Це футбол і не можна так просто робити порівняння. Вважаю, що сперечалися б за медалі.

-Скажи, хто був твоїм кумиром у дитинстві в хто їм є зараз? (Андрій, Київ)
-Марко ван Бастен. Кожен раз, коли я в дитинстві на тренуваннях забивав голи, уявляв себе ван Бастеном.

-Чи підтримуєш стосунки з хорватською діаспорою в Києві?
-Товаришую з дядею Звонеміра Бобана, який працює в хорватському посольстві в Києві. У мене залишилося багато друзів у Загребі і я постійно підтримую з ними зв’язок по інтернету та за допомогою мобільному телефону.

-Ти завжди грав у центрі півоборони?
-Ні, в дитячі роки діяв на позиції ліберо. Також спробував себе крайнім оборонцем.

-Йєрко, розповіси про свою машину? На якому авто ти їздив у Хорватії?
-У Загребі в мене залишився WV-Golf. Приїхавши в Київ придбав собі джип Mercedes ML55. На Україні не дуже гарні дороги, тому вирішив, що нова машина матиме “високу” підвіску.

-Тебе не ображає, що на домашні матчі “Динамо” ходить там мало глядачів?
-Звичайно. хотілося б бачити більше, але що поробиш… Подібна ситуація і в Хорватії – на важливі матчі збирається повний стадіон, а на інші – напівпусті трибуни. Сподіваюся, незабаром ситуація зміниться.

-Яка з команд, на твою думку, переможе в цьогорічній Лізі чемпіонів? (Олексій, Київ)
-Хотілося б бачити в переможцях “Мілан” чи “МЮ”, але найліпші шанси все ж у “Реала”. Хоча вчора вони ледь не попрощалися з Лігою чемпіонів…

* * *

Шановні вболівальники!
Дякую вам за багаточисленні питання. На деякі з них, на жаль, просто не вистачило часу відповісти. Думаю, подібні наші зустрічі стануть традиційними. До скорої зустрічі на футбольних полях і офіційному сайті.

З повагою,
Йєрко Лєко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер