Йєрко Лєко: «Незабаром команда набере ходу»

Йєрко Лєко: «Незабаром команда набере ходу»

Наступного дня після матчу з "Арсеналом" автор першого м'яча в цій грі Йєрко Лєко відвідав редакцію офіційного сайта "Динамо" і відповів на наші запитання.

- 15 липня "Динамо" теж грало з "Арсеналом". Результат однаковий, а гра?

Я не побачив ніяких розходжень у ході розвитку подій на полі . Ми були сильніше і тоді, і зараз. У цьому матчі суперник після вилучення свого гравця виглядав приреченим і нам залишалося тільки втілити свою перевагу у голи. Реалізація трохи підвела - повинні були забивати більше .

- Голи з далекої відстані стають твоєю візитною карткою...

Виходить, що так. Я посилено відпрацьовую подібні удари на тренуваннях. Іноді й у грі все виходить, хоча хотілося б частіше засмучувати воротаря суперників.

- Встиг про щось задуматися перед ударом?

У момент удару думав тільки про одне - як я буду святкувати свій гол (сміється - прим. ред). Насправді, все дійсно склалося як найкраще для мене. Захисники почали відступати до своїх воріт, мене ніхто не опікував...

- Як можешь прокоментувати момент, коли травму отримав Дмитрулін?

Я не бачив момент фолу. Але коли підійшов ближче і побачив у якому стані Юра, то зрозумів, що травма дуже серйозна. Грамотно повів себе арбітр, який вигнав з поля захисника "Арсеналу". Не хочу його обвинувачувати, цілком можливо, що він просто не потрапив по м'ячу, але за такі фоли треба відразу вилучати.

- Чому програли в Одесі?

Тому що пропустили гол і не змогли забити. Я серйозно... Можна видумати тисячу причин і виправдуватися. Знаю, що "Динамо" не має права на такі поразки, але іноді у футболі так буває. Команда поступово набирає форму, футболісти входять в ігровий ритм і незабаром ми будемо на гарному ходу.

- На скільки ти готовий проводити в кожній грі по 90 хвилин?

Зізнаюся чесно, що відчуваю втому. Але якби не вважав себе готовим до гри, то на поле не вийшов би. До матчів єврокубків сподіваюся бути на піку форми.

- Грати за збірну збираєшься?

Звичайно, це без обговорень. Тренер вірить у мене і запросив на товариський матч з Англією. Потім матчі відбіркового турніру, в одному з яких ми зіграємо з болгарами. Треба встигнути до цього часу "домовитися " з Пеєвим (сміється - прим. ред).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер