Йєрко Лєко: “Такі голи забивав і в Хорватії”

Йєрко Лєко: “Такі голи забивав і в Хорватії”

Хорватський півоборонець “Динамо” Йєрко Лєко став одним з героїв зустрічі “Волинь” – “Динамо”. Хавбек киян гарно попрацював у центрі поля і забив третій м’яч у ворота господарів. Наступного дня Лєко в інтерв’ю офіційному сайту прокоментував перипетії зустрічі.

“Чесно кажучи, я не знав, чого чекати від цієї гри. “Волинь” для мене абсолютно незнайома команда, до того ж, на газонах такої якості до цього часу я рідко грав… Але, як бачите, усе вийшло чудово – три м’ячі в першому таймі, один в другому і – впевнена перемога. Михайличенко перед матчем нас попереджав, що необхідна повна концентрація, тож ми були далекі від недооцінки суперника”, - зазначив Йєрко.

-“Волинь” вважається грозою авторитетів…
-У цьому матчі ми були набагато краще за суперників, причому - в усіх відношеннях. Звичайно, вони хотіли гарно зіграти на очах власних уболівальників, але ми були більш підготовленими до матчу і реалізували створені моменти. В цілому, команда з Луцька доволі непогана, але їм не повезло – у кожного динамівця вчора виходило практично все.

-Ти забив дещо нетиповий для себе гол. Як тобі це вдалося?
-Я б не сказав, що нетиповий. Так, у Києві я так ще не забивав, але в Хорватії мені більш таланило. Мені подобається моє місце і роль на полі в київському “Динамо”, адже я отримую необхідний простір для дій. Тепер залишається показати фанам на що справді здатен.

-Як ти оцінюєш стан “Динамо” на сьогоднішній день?
-Ми гарно попрацювали на зборах. Команда має великий потенціал зобов’язана з кожним днем додавати. Я вперше пройшов повноцінні збори з “Динамо” і, не дивлячись на чималі навантаження, відчуваю, що вони пішли мені на користь. Впевнений, що найближчим часом ми наберемо необхідних кондиції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер