Йєрко ЛЄКО: «У Києві я провів незабутні роки»

Йєрко ЛЄКО: «У Києві я провів незабутні роки»

Потім були дружні рукостискання зі старими знайомими, розпитування про справи, футбольні плани та інтерв’ю нашому сайту, який, як виявилося, він регулярно відвідує.

- Йєрко, напевно ви найбільше зраділи зустрічі двох «Динамо»?

- Так, це була дуже приємна новина. Наша команда зараз теж проводить збір в Австрії і я вважаю, що було ухвалене правильне рішення про проведення такої зустрічі.

- Чи задоволені футбольною карєрою після відїзду з Києва?

- Я ні про що не шкодую. Чотири роки виступав за «Монако», потім один у Туреччині. Зараз повернувся до рідного «Динамо» із Загреба. Клуб багато років поспіль стає чемпіоном Хорватії, в минулому сезоні виступав у Лізі чемпіонів. Зараз готуємося до кваліфікації нового розіграшу.

- Давно були у столиці України?

- Із того моменту, як пішов із «Динамо», два рази. Спочатку з Гораном Гавранчичем, а потім із Марисом Верпаковскісом. Останні два роки не складалося приїхати. Було весілля, дитина народилася. Якби на чемпіонаті Європи Хорватія виступала в Україні, обов’язково би приїхав.

- Через шість років, які минули після завершення вашої карєри в київському «Динамо», у складі знайшли знайомі обличчя?

- Лише кількох гравців. Більше товаришів із технічного персоналу. Дуже зрадів подарунку від «Динамо» – новій футболці під моїм № 7. Знаю, у ній останнім грав Шевченко. Користуючись нагодою, хочу передати привіт Києву. Я дуже люблю це місто, у мене в ньому пройшли незабутні роки.

Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер