Євген Лозинський: «Другий м'яч команда забила, виконавши те, про що домовлялися на установці»

Євген Лозинський: «Другий м'яч команда забила, виконавши те, про що домовлялися на установці»

Тренер академічної групи «Динамо» U15 Євген Лозинський поділився враженнями від третього спарингу своїх підопічних із «Гурником» (Забже), у якому кияни перемогли з рахунком 2:0:

- Сьогоднішня гра залишила подвійні враження. То був третій матч за поїздку, помітно, що хлопці трохи втомилися. Але щодо боротьби, бажання, самовіддачі ми залишилися задоволені. А ось що стосується якості самої гри, то вона шкутильгала. Не виходили в атаку, не було останнього пасу, не вдалося забити більше. Тож результат позитивний, а гра хотілося, щоб була кращою.

- У першому таймі наші хлопці добре вибігали в контратаки та забили два м'ячі, отже, реалізацією можете бути задоволені?

- Виконавши те, про що ми домовлялися на установці, команда забила другий м'яч, оскільки хлопці накривали суперника та зробили те, що ми від них вимагаємо – це тішить. Були ще передумови взяття воріт. Також добре, що перший м'яч забили після кутового – стандартних положень ми мали багато, але над ними ще потрібно працювати.

- У другому таймі гра в основному проходила біля наших воріт, у такій ситуації велике навантаження лягло на захисників?

- Так. Ми помилялися у простих ситуаціях, лінія оборони неправильно приймала рішення. Можливо, це пов'язано із втомою, у причинах розбиратимемося. Справді, у захисті було багато помилок, зіграли не так добре, як би нам того хотілося.

- Які загалом у вас залишилися враження від трьох проведених матчів у Польщі? Що корисного вони вам дали?

- Під час підготовчого періоду, це насамперед ігрова практика для всіх хлопців. Ми намагаємось застосовувати в іграх те, що відпрацьовуємо на тренуваннях. У Києві таких суперників у нас мало. Тут усі три команди були гарного рівня, в тому числі, і один колектив на рік старший за нас. Нам це лише на користь. Діти зрозуміли, що можна спокійно грати навіть зі старшими. Так, той матч ми програли, але при цьому ми мали хороші моменти, після яких ми могли забивати. Тож такі виїзди корисні для футболістів будь-якого віку.

Також необхідно враховувати, що ми мали багато травмованих. Якби ще кілька людей основних виконавців були разом із нами, було б легше. Плюс уже у Польщі захворіли кілька хлопців стартового складу, і ми не могли на них розраховувати в останньому матчі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер