Євген Лозинський: «Пенальті – наш бич, не забиваємо вже кілька одинадцятиметрових поспіль»

Євген Лозинський: «Пенальті – наш бич, не забиваємо вже кілька одинадцятиметрових поспіль»

Тренер динамівської академічної групи U15 Євген Лозинський поділився враженнями від виїзної гри своїх підопічних із ДЮФШ ФА «Тернопіль» та впевненої перемоги з рахунком 5:0:

- Звісно, що вилучення у складі суперника полегшило нам гру, але ще до нього ми сказали хлопцям у перерві, що потрібно забити ще один, другий, третій м’ячі, щоб гра протікала у спокійнішому руслі, адже рахунок 1:0 достатньо слизький. У жодному разі вони не мали сідати до власних воріт та грати на утримання мінімального рахунку на нашу користь.

- Нечасто буває, коли в одній грі футболісти двічі забивають прямими ударами зі штрафних і водночас не реалізують два пенальті…

- Дмитро Богданов має добре поставлений удар, тому ми його просимо завдавати ударів. А щодо пенальті, це наш бич, адже не реалізовуємо вже четвертий чи п’ятий одинадцятиметровий удар поспіль. Працюємо над цим компонентом на тренуваннях, пробуємо, і рахунок у сьогоднішній грі був уже таким, що можна спокійно підходити до «позначки», але щось не йде. Добре, що не забиваємо не у вирішальних моментах гри, а коли є запас по рахунку.

- Прокоментуйте гол вашого найнижчого гравця Ільченка, який відзначився головою, як часто йому вдається подібне?

- З таким ростом він зміг забити лише завдяки правильному вибору позиції. Він у нас дуже швидкий хлопець, тому часто виграє позицію у суперників. Ми наголошуємо на тому, що під час флангових передач він має бігти у свою позицію та забивати. Хочеться, щоб таких розіграшів було більше як з одного, так і з іншого флангу.

- Чи є щось, чим ви залишилися незадоволені у матчі із ДЮСШ ФА «Тернопіль»?

- Незважаючи на великий рахунок, претензії до хлопців є: ми просили з перших хвилин включити максимальні швидкості, адже у хлопців ще немає такої майстерності, щоб перемагати суперника, граючи на одній нозі. А вийшло, що на початку першого тайму вони грали у надто академічний футбол - деякі гравці цю установку не виконали. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер