Євген Лозинський: «Провалили перший тайм у плані атаки, втрачали багато м'ячів»

Євген Лозинський: «Провалили перший тайм у плані атаки, втрачали багато м'ячів»

Тренер академічної групи «Динамо» U15 Євген Лозинський поділився враженнями від другого спарингу своїх підопічних у Польщі з краківським «Гутником», у якому кияни поступилися з рахунком 0:3:

- Сьогоднішній наш суперник приблизно такий самий, як і вчорашній – команда добре грає у футбол, часом жорстко, ця гра була для нас корисною. Перший тайм ми повністю провалили у плані атаки – майже не створювали моментів, тому гра більше проходила біля наших воріт. «Гутник» тиснув, заробив багато кутових та штрафних ударів, у результаті після одного з них ми й пропустили, коли суддя призначив пенальті. Словом, гра в атаці у нас не вийшла. Впало в око те, що в першому таймі ми втрачали багато м'ячів просто на рівному місці. Відбирали сферу, проводили атаку, але потім втрачали у простих ситуаціях. Це засмучує.

Другий тайм грали трохи краще. Не можна сказати, що забиті м'ячі – це заслуга суперника – більше ми помилялися. Вони забили два м'ячі у другому таймі якраз після наших помилок, часом дитячих.

- У «Динамо» також були можливості відзначитись, у тому числі, і після стандартних положень, що завадило це зробити?

- Так, у другому таймі ми мали кілька моментів. Як я вже сказав, другу половину зустрічі ми провели краще щодо атаки: були і навіси від кутової позначки, і удари, і моменти після пресингу, але ми їх не реалізували.

- Ваші підопічні достатньо вдало діяли за стандартних положень біля наших воріт, яких було дуже багато. Цьому компоненту приділяли особливу увагу?

- У вчорашній грі ми мали проблеми після стандартів, тому сьогодні звернули увагу хлопців на це під час установки. Справді, суперник після подач кутових моментів не мав, але зумів заробити пенальті – хтось із наших хлопців зіграв неуважно та сфолив.

- Чи корисні такі матчі, коли суперник чинить серйозний опір, а іноді й переважає нашу команду?

- Так, безумовно. Але треба також враховувати, що з нами до Польщі не змогли поїхати чотири гравці основного складу, на яких ми сподіваємось. Завдяки їм ми могли б зробити ротацію, щоби було легше. Плюс без них провести дві гри поспіль – це достатньо тяжко. Були б вони здорові, ми б виглядали краще. Оскільки минулий матч ми провели лише вчора увечері, часу на відновлення було замало. А «Гутник» учора не грав, тому, природно, виглядав свіжим на відміну від нас.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер