Євген Ястребинський: «Хотілося виступити краще, але все вирішилося в першій грі»

Євген Ястребинський: «Хотілося виступити краще, але все вирішилося в першій грі»

Старший тренер «Динамо» U16 Євген Ястребинський прокоментував в ефірі УПЛ-ТБ матч проти АФ «Рух», а також оцінив виступ своїх підопічних у фінальному турнірі ДЮФЛУ.

- Сьогодні була хороша гра з обох сторін. Дві команди були гідні одна одної. «Рух» добре грав в атаку, але ми сьогодні були кращими, плюс на нашому боці була фортуна. Заробили 11-метровий, вилучення для суперника, і в більшості вже стало легше грати. А «Руху» потрібно було захищатися. Нашим основним завданням було не пропустити контратаку суперника, в які вибігали швидкі гравці львів’ян. Сьогодні нам вдалося три м’ячі, могли забивати ще, але маємо такий результат.

- Попри те, що «Динамо» мало на одного гравця більше та вело в рахунку, було помітно, що ви нервуєте. Складалося враження, що ви не до кінця були впевнені, що вдасться довести гру до перемоги…

- Лише після фінального свистка я заспокоївся. Це дитячий футбол, і в ньому багато сюрпризів, у тому числі не дуже приємних. Були випадки, коли вигравали 3:0, але в підсумку поступалися – 3:4. Зрозуміло, що ми більше контролювали гру, змушували суперника бігати за м’ячем, але все одно хвилювалися.

- Яка була головна мотивація на сьогоднішній матч? Адже особливої різниці між другим та третім місцями в ДЮФЛУ немає…

- Ми працюємо в такому клубі, що в кожному матчі граємо лише на перемогу. Всіх суперників поважаємо, але нікого не боїмося та граємо тими гравцями, які в нас є. Ця вікова група, можна сказати, лише зібралася, багато дітей після початку війни поїхали з країни та грають за кордоном за інші команди. Після цього ми провели певну селекційну роботу, трохи поставили їм гру, підвели під спільний знаменник. І ця команда ще буде прогресувати. Хочеться подякувати ЗСУ за те, що ми маємо змогу взагалі грати у футбол, і чотири найкращі команди цієї вікової групи визначили чемпіона.

- Загалом, додому вирушаєте в позитивному настрої?

- Звичайно, хотілося виступити краще. Але все було вирішено в першій грі. Я нічого коментувати не буду, бо багато чого було сказано вже. Якби ми зіграли краще, то поборолися би за перше місце.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер