Євген Ястребинський: «На перший план виходять індивідуальні якості»

Євген Ястребинський: «На перший план виходять індивідуальні якості»

Наставник випускної групи динамівців вікової категорії U17 Євген Ястребинський прокоментував перший контрольний поєдинок проти краківської «Вісли», в якому його підопічні зіграли внічию 0:0:

- Було цікаво подивитися на нашу команду після зимової перерви та канікул і перевірити рівень, на якому перебуваємо, щоб знати, куди рухатися далі. Вийшла корисна, інформативна гра.

- У першому таймі гра проходила в основному в середині поля – суперник чинив відчутний опір?

- Так, «Вісла» бойова команда, видно, що хлопці добре навчені. У цьому віці всі вже вміють грати, тому на перший план виходять індивідуальні якості. У нас теж було кілька хороших моментів – і у Зоренка, і у Дзеня, і у Котухи, але, на жаль, не реалізували.

- У другому таймі ви провели низку замін, на чому акцентували увагу хлопців?

- Намагалися дати ігрову практику всім хлопцям. Хтось більше зіграв, хтось менше, тому заміни були проведені виключно з метою підтримки футболістами ігрового тонусу. Просто другий тайм ми грали за вітром, тому й здавалося, що виходити в атаку нам було легше, і, як я вже сказав, ми провели кілька хороших випадів. Погодні умови трохи впливали на гру: м'яч ковзав, пролітав чи недолітав.

- Загалом, грою залишилися задоволені, чи є питання до хлопців?

– Це був цікавий досвід. Після тривалого шляху хлопці нормально себе проявили.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер