Євген Ястребинський: «Не вдавалося знайти свого гравця на завершальній стадії атак»

Євген Ястребинський: «Не вдавалося знайти свого гравця на завершальній стадії атак»

Наставник випускної групи динамівців вікової категорії U17 Євген Ястребинський прокоментував другий контрольний поєдинок проти краківського «Гутника», в якому його підопічні зіграли внічию з рахунком 2:2:

- Команда грала непогано, шкода, що з двох ударів у ворота, які були у суперника, ми пропустили два м'ячі. У нас же хлопцям не вдавалося знайти свого гравця в завершальній стадії атак. Останній пас був незручним для партнера або неточним. Над цим треба працювати. Не зрозуміло, чи був офсайд, коли ми пропускали перший м'яч, а у моменті з другим є питання до виставлення стінки.

- Ваша команда мала багато стандартних положень – кутових та штрафних ударів, чому не вдалося їх втілити в забиті м'ячі?

- На жаль, у нас було мало часу на тренування та підготовку – команда повернулася з канікул відносно нещодавно, тому ще не встигли згадати награні з осені зв'язки та комбінації. Для того і існують такі матчі, як цей, щоб побачити, що у нас не виходить і над чим працювати, щоб добре підготуватися до офіційних матчів другої частини сезону.

- Чим сьогоднішній суперник відрізнявся від «Вісли», з якою ви зіграли у п'ятницю?

- Тут усі команди вміють грати у футбол. У своєму чемпіонаті «Гутнік» посідає друге місце, тож це серйозний суперник. Сьогодні вийшов хороший спаринг, особливо з огляду на те, що в цей час складно знайти суперників для контрольних ігор. Плюс, міжнародний досвід, особливості суддівства, нова ситуація мають свій вплив. Думаю, діти будуть тільки сильнішими в плані свого розвитку та досвіду.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер