Євген Ястребинський: «Потрібно працювати над останньою передачею»

Євген Ястребинський: «Потрібно працювати над останньою передачею»

Наставник випускної групи динамівців вікової категорії U17 Євген Ястребинський прокоментував третій контрольний поєдинок проти «Гурника» (Забже), в якому його підопічні поступилися з рахунком 0:2:

- Створивши кілька хороших моментів на початку зустрічі, хлопці, мабуть, вирішили, що перемога їм дастся легко. Але потім пропустили після помилки – втрати м'яча, коли захисник пішов в обіграш. І одразу після цього отримали другий гол, як нокдаун. А потім гра пішла на зустрічних курсах, могли забити як ми, так і вони, на жаль, нам не вдалося це зробити, напевно, не вистачило майстерності. Як я вже говорив після попередніх матчів, треба працювати над останньою передачею, адже ця проблема нікуди не поділася – сьогодні ми ще раз це побачили.

- Також, як і в минулому матчі, ваші підопічні мали багато стандартних положень, знову не вдалося їх використати?

- Так, не змогли дістатися м'яча та обіграти воротаря – ось і все.

- Які підсумки поїздки до Польщі та проведених матчів, загалом, можете підвести?

- Зіграли три хороші спаринги, отримали ігрову практику та подивилися, над чим слід працювати надалі. Плюс три ігри за чотири дні – це хороше навантаження. Сьогодні було помітно, що хлопцям не вистачало свіжості, ноги були важкими. Але це не дивно, адже вчора вони зіграли повноцінний матч, а потім провели кілька годин у дорозі, переїжджаючи до Забже. Наприклад, у динамівської команди U15, яка грала перед нами, учора був вихідний, і у своєму матчі вони виглядали свіжішими, рухалися активніше. У нас же, поки сили були, ще якось ворушилися, а потім стало важко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер