Євген Ястребинський: «Тепер будемо чекати зустрічі з «Рухом» у фіналі чемпіонату України»

Євген Ястребинський: «Тепер будемо чекати зустрічі з «Рухом» у фіналі чемпіонату України»

Наставник «Динамо» (U16) Євген Ястребинський прокоментував фінал Зимового Кубку ДЮФЛ проти львівського «Руха» (1:2) та поділився враженнями від турніру загалом.

- Загалом, які враження залишив Зимовий Кубок ДЮФЛУ?

- Якщо брати до уваги підготовку до другої частини чемпіонату України, то цей турнір є хорошою можливістю набрати форму у спарингах із гідними суперниками. Плюс змагальний аспект дає знати про себе, адже це вже не просто товариські матчі, а на результат. Вважаю, що ми достатньо добре підготувалися до поновлення чемпіонату України.

- Як би оцінили виступ своїх підопічних?

- Є над чим працювати. Добре, що зустрілися з такою командою, як «Рух», яка вказала нам на наші недоліки, над чим потрібно працювати, в чому підсилюватися. Фінал вийшов інформативним, тож будемо робити висновки.

- У фіналі пропустили два м’ячі в першому таймі, після перерви повністю володіли ініціативою, скоротили відставання в рахунку, але не дотиснули. Прикро програвати?

- Завжди прикро програвати –маючи перевагу чи без неї. Будемо чекати зустрічі з «Рухом» влітку у фіналі чемпіонату України, щоб узяти реванш.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер