Йіндржих ТРПІШОВСЬКИЙ: «Обидва суперники дуже сильні»

Йіндржих ТРПІШОВСЬКИЙ: «Обидва суперники дуже сильні»

«Обидва суперники дуже сильні, футболісти - кваліфіковані, а команди вивчають одна одну. Ми зіткнулися з дуже сильною обороною суперника, проаналізували цей аспект і постараємося обійти його, щоб більше атакувати.

Після тренування ми визначимося зі складом, а також із тими гравцями, в участі яких ще сумніваємося. Зрозуміло, наші гравці втомилися після матчу чемпіонату, але грати треба, і я сподіваюся, що футболісти продемонструють свій найкращий футбол.

Я сподіваюся, що наші футболісти завтра будуть настільки активними, що будуть ганяти суперника по полю. А щодо ос у Празі я нічого не знаю. «Динамо» мало більше часу на підготовку, для нас це не дуже добре, але ми підійшли до цього питання з розумом і сподіваюся, що зуміємо обіграти суперника.

Ми багато аналізували минулий матч, розібрали все по деталях, по кожному футболістові і, зрозуміло, використаємо це. Ми розуміємо, наскільки сильний суперник у нас, але віримо, що зробимо все можливе, щоб перемогти в Києві і довести, що гідні місця в раунді плей-оф, а потім - у групі Ліги чемпіонів», - сказав наставник« Славії».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер