Йожеф Сабо – головний тренер “Динамо”

Йожеф Сабо – головний тренер “Динамо”

Майже місяць пройшов з того дня, як на тренерський місток київського “Динамо” знову прийшов Йожеф Сабо. Керівництво клубу не помилилось у своєму рішенні щодо його призначення: новий “старий” тренер зумів оперативно розібратися у причинах кризи, у якій опинилася команда, знайшов взаєморозуміння з гравцями та повернув їм смак перемог.

У чотирьох матчах підопічні Йожефа Сабо чотири разі брали гору над суперниками, а їх натхненна гра у повторному кваліфікаційному матчі проти турецького “Трабзонспору” увосьме поспіль вивела “Динамо” до Ліги чемпіонів.

З надією, що Йожеф Сабо зможе і в подальшому компетентно та впевнено вести команду крізь перипетії турнірних баталій до нових досягнень в національному та європейському футболі і з метою створення для цього сприятливих умов, керівництво клубу відповідним наказом звільнило його з посади виконуючого обов’язки та призначила його головним тренером ФК “Динамо” Київ.

* * *

Рішення Ради клубу ми попросили прокоментувати президента ФК “Динамо” Київ Ігоря Суркіса:

-Вважаю, що Йожеф Сабо ще місяць тому заслуговував цього призначення. Але тоді, за його бажанням, ми домовились що для користі справи варто почекати, Як бачите, випробувальний строк у якості “виконуючого обов’язки”, який сам собі призначив Сабо, він витримав з честю. Тепер, вже в якості “головного тренера”, я бажаю йому всіляких успіхів і нових перемог для “Динамо”.

-У інтернет-пресі пройшли чутки про нібито ваші переговори з німецьким тренером Оттмаром Хітцфельдом щодо його можливої роботи в “Динамо”...

-Ви дуже точно сказали: саме чутки. Ні з Хітцфельдом, ні з якимось іншим закордонним тренером “Динамо” в переговори не вступало. Це я вам заявляю офіційно як президент клубу.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер