Йожеф Сабо: «Рома» змінилась на краще»

Йожеф Сабо: «Рома» змінилась на краще»

”Динамо” та ”Шахтар” отримали суперників групового турніру Ліги чемпіонів. Кияни виступатимуть у групі ”F”. Їхніми опонентами на цій стадії змагань стали англійський ”Манчестер Юнайтед”, італійська ”Рома” та лісабонський ”Спортінґ”.

— Фаворит нашої групи — ”Манчестер Юнайтед”, — каже ”ГПУ” віце-президент ”Динамо” Йожеф Сабо, 67 років. — Шанси посісти друге місце і вийти до плей-офф мають усі інші колективи. Хоча це не означає, що команду Алекса Ферґюсона не можна обіграти. Позаторік, наприклад, вона не змогли вийти з групи.

— ”Динамо” вийде до наступної стадії плей-офф?
— Не моя справа щось оцінювати у відсотках. Треба грати. Завдання виходу до плей-офф ніхто не знімав.

— Календар матчів групи вас влаштовує?
— Починати на виїзді проти ”Роми” — традиція непогана. Три роки тому очолювана мною команда стартувала в Римі. Ми виграли перший тайм, а потім римські уболівальники влучили монетою в голову шведському арбітрові. Матч було перервано, і нам зарахували технічну перемогу.

— Чи змінилася відтоді ”Рома”?
— Безумовно. На краще. Припинилася тренерська лихоманка. Прийшов Лучано Спалетті, взяв владу в свої руки, виграв ”срібло” чемпіонату Італії, Кубок та Суперкубок країни. Недолік — нестабільність. Команда може видати феєричний матч, а наступний провалити.

— Чи піде ”Динамо” на користь те, що чемпіонат Італії стартував пізніше за український?
— Навряд. До часу першого поєдинку ”Рома” встигне зіграти чимало матчів. 

Матеріал "Газети по-українськи"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер