Під звуки нестаріючого вальсу

Під звуки нестаріючого вальсу

Серед них дві людини, доля яких пов'язана із київським «Динамо», – брати Суркіси. Григорій Михайлович закінчив школу в 1966 році, а десятьма роками пізніше серед її випускників був Ігор Михайлович.

На честь ювілею в актовій залі учні підготували концертну програму, щиро дякуючи рідній школі та її вчителям.

Уже не перший рік істотний внесок у розвиток навчального закладу, який вважається одним із найкращих у Святошинському районі столиці, роблять брати Суркіси. Кількома роками раніше школі були презентовані інтерактивні дошки, інше важливе для якісного навчання обладнання, а тепер, коли школу спіткало лихо, знову одними з перших простягнули руку допомоги.

Нагадаємо, що у квітні цього року, прямо перед святом Великодня, ввечері, коли учні розійшлися по домівках, у школі сталася пожежа. Вигоріла частина третього поверху, інші приміщення. У безвихідній, здавалося, ситуації, враховуючи обмежені можливості бюджетного фінансування, руку допомоги рідній школі подали небайдужі до її долі люди.

Григорій та Ігор Суркіси одними з перших відгукнулися на прохання директора закладу Лариси Лещинської. У підсумку, до 1 вересня школа була відбудована, класи залиті сонячним світлом, а тисячі дитячих усмішок стали найкращим свідченням, що разом можна подолати будь-яке лихо. На додаток, брати Суркіси презентували гімназії нову футбольну площадку, вкриту сучасним штучним покриттям. Для закоханих у спорт діточок це, мабуть, стало найкращим подарунком. Для повного набору, на честь ювілею брати Суркіси презентували комплекти нової футбольної форми, а також кілька десятків м’ячів.

Із зверненням до присутніх звернувся екс-президент ФК «Динамо», почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс: «У 1958 році я вперше потрапив до цих стін. Тут я отримав перші знання, перший досвід та першу любов. Любов, яка не може бути в минулому, це любов саме до цієї школи. До тих людей, які мені дали знання, до цього району, нашому міста, найкращого у світі. І, звичайно ж, любов до країни. Тоді вона ще не була незалежною. Лише 21 рік ми можемо пишатися своєю незалежною країною, яка має всі можливості для того, щоб наші діти стали саме людьми. Я пишаюся! Пишаюся тим, що ми можемо передавати свої досвід та знання дітям. Хочу побажати всім вчителям, батькам, дідусям та бабусям, щоб вам діти віддавали хоч трохи того тепла, яке ми бажаємо віддати їм. Зі святом вас!»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс був дуже радий побачити свою класну керівницю. «Ользі Євдокимівні, напевно, було дуже складно зі мною (сміх у залі). Це зараз тут є футбольний майданчик, ворота, огорожі. А тоді ми били вікна, але нас терпіли. Спасибі за це школі. Зі святом вас! Бажаю всім керівникам, учителям, учням здоров’я та всього найкращого!».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер