Ювілейна гра Мігеля, битва Вукоєвича та конфузи Драговича й Ленса

Ювілейна гра Мігеля, битва Вукоєвича та конфузи Драговича й Ленса

Головною особливістю для шанувальників «біло-синіх» ігрового дня, що відбувся 6 вересня, стало те, що всі вони вийшли в своїх національних командах у стартових складах.

У матчі групи «А» на Огнєна Вукоєвича та його партнерів по збірній Хорватії очікувало серйозне протистояння зі збірною Сербії, яке відвідав головний тренер «Челсі» Жозе Моуріньо, аби переглянути серба Матича.

Поєдинок відбувся у Белграді на стадіоні «Црвена Звєзда», який серед народу називають «Маракана» (на фото) та завершився бойовою нічиєю – 1:1. Голи глядачі побачили лише після перерви. На 53-й хвилині Манджукич вивів «картатих» уперед. Господарі поля відігралися на 66-й хвилині зусиллями Митровича.

Відзначимо, що обидві команди догравали матч у неповних складах. У час, що залишився до фінального свистка, вилучення заробили Матич у сербів (брутальний фол проти Вукоєвича) та Шимунич у складі хорватів.

Вукоєвич перебував на полі до фінального свистка, відзначившись попередженням на 64-й хвилині зустрічі. Цей матч став уже 51-м для Огнєна за Хорватію.

Ще один динамівець, викликаний до збірної Хорватії, Домагой Віда, всю гру залишався на лавці запасних.

Після вісьмох зіграних матчів Хорватія посідає друге місце, відстаючи від лідируючої Бельгії на п'ять очок та випереджаючи Сербію, що йде позаду, на дев'ять балів.

У групі «С» Німеччина приймала Австрію, кольори якої захищає центральний захисник київського «Динамо» Александар Драгович.

Зустріч відбулася в Мюнхені й зібрала на домашньому стадіоні «Баварії», «Альянц Арені», 68,000 глядачів.

Поєдинок завершився перемогою з великим рахунком команди Йоахима Лева з рахунком 3:0. Перший гол забив на 33-й хвилині Клозе (на фото), випередивши саме Драговича, який провів свій 23-й матч у футболці національної збірної.

Потім відзначилися Кроос (51-ша) та Мюллер (88-ма).

Після сімох зіграних матчів Австрія посідає третє місце, відстаючи від Німеччини на вісім очок, а від Швеції – на три. У наступному турі 10 вересня австрійці приймуть у Відні, на стадіоні імені Ернста Хаппеля, Ірландію, з якою вони мають рівну кількість очок – по 11.

Збірна Нідерландів, кольори якої захищає Джермейн Ленс, зустрічалася зі збірною Естонії.

Гра відбулася в Таллінні, на стадіоні «Ле Кок Арена». Головним арбітром цього матчу було призначено українця Сергія Бойка.

Ленс із перших хвилин вступив у гру та провів свій 15-й матч у футболці національної збірної своєї країни. Найкращий гравець «Динамо» в серпні за версією вболівальників перебував на полі 66 хвилин, після чого був замінений на Кюйта.

До цього часу голландці вже програвали з рахунком 1:2. На гол Роббена, який відзначився вже на першій хвилині зустрічі, естонці відповіли дублем Васильєва, який забив на 17-й та 56-й хвилинах. Від поразки «помаранчевих» урятував ван Персі, який уже в компенсований до другого тайму час заробив та сам же реалізував пенальті.

Нічия анітрохи не поставила під загрозу лідерство Нідерландів у групі «D». Найближчого переслідувача, збірну Румунії, «помаранчеві» випереджають шість очок. Наступний матч команда ван Гала зіграє у вівторок, 10 вересня. Чинних віце-чемпіонів світу на стадіоні «Комуналь д'Айшовалль» прийматиме збірна Андорри.

Мігель провів свій ювілейний, 40-й матч у футболці національної збірної Португалії.

Гра групи «F» зібрала аншлаг на стадіоні «Віндзор Парк», що вміщує 24,734 глядачів. І недаремно – побачене видовище мало повністю виправдати очікування вболівальників, за винятком підсумкового рахунку на табло.

Рахунок відкрили португальці завдяки влучному пострілу Бруну Алвеша. Однак ірландці не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед на початку другого тайму, граючи в більшості.

Щоправда, останні хвилини зустрічі вони догравали вже в меншості та програючи з різницею в два м'ячі – хет-трик оформив Роналду. Фінальний свисток зафіксував перемогу команди Паулу Бенту з рахунком 2:4. Зазначимо, що Мігель перебував у грі всі 90 хвилин зустрічі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер