ЮЛ. 1-й раунд. «Динамо» - «Шкендія» - 8:0. Звіт про матч

ЮЛ. 1-й раунд. «Динамо» - «Шкендія» - 8:0. Звіт про матч

Кияни стартували в новому сезоні Юнацької Ліги УЄФА поєдинком проти команди «Шкендія» (U19) з Північної Македонії. Поєдинок на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського вийшов результативним і надоптимістичним для підопічних Ігоря Костюка.

Почався ж він із 11-метрового у ворота гостей. Уже на першій хвилині захисник збив у власному штрафному Шулянського і заробив пенальті. Ванат із «точки» був точний.

Чекати продовження голепаду, яким своїх уболівальників порадували підопічні Ігоря Костюка, довелося зовсім недовго. Після навісу з кутового Надольський, забутий усіма у штрафному «Шкендії», головою спрямував м'яч під поперечину.

У третьому м'ячі Надольський уже виступив асистентом, зробивши простріл до штрафного зліва. М'яч докотився до Волошина, який його прийняв і точно пробив у нижній кут.

Перший удар у сторону воріт «Динамо» відбувся на 37-й хвилині - Адемі зважився на дальній постріл, який виявився неточним.

Кияни ж відповіли ще одним голом. Знову спрацювало стандартне положення і зв'язка Волошин-Надольський. Перший навісив зі штрафного справа, а другий у дотик підправив м'яч у ворота.

Загалом, якщо б гравці «Динамо» були трохи точнішими в першому таймі, то матч цілком реально міг закінчитися і з двозначним рахунком. Проте, на перерву команди пішли з перевагою господарів у чотири м'ячі.

Досить швидко «біло-сині» відкрили рахунок голам і в другій половині зустрічі. На 51-й хвилині Ванат прийняв м'яч у штрафному суперника, обіграв захисника і пробив повз воротаря.

Шулянський вирішив не відставати від партнерів і також засвітив своє прізвище на табло - Артему вдався чудовий удар з-за меж штрафного.

Волошин також оформив дубль, відправивши м'яч у сітку ударом із півкола штрафного. Відзначимо, що Вікентій провів надрезультативний поєдинок, записавши на свій рахунок два голи і три результативні передачі.

Фінальну ж крапку в матчі поставив Ісаєнко, який сам заробив і сам реалізував 11-метровий на останній компенсованій хвилині зустрічі.

8:0 - розгромна перемога над «Шкендією». Матч-відповідь між командами відбудеться 23 жовтня в Скоп'є.

Юнацька Ліга УЄФА. Шлях національних чемпіонатів. 1-е коло. 1-й матч

02.10.2019. Київ, стадіон «Динамо» ім. В.В. Лобановского.

«Динамо» - «Шкендія» - 8:0 (4:0)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Вівчаренко, Забарний (Сирота, 60), Надольський (Окоро, 60), Волошин, Шулянський (Бодня, 71), Михайленко (к), Ванат (Ісаєнко, 60), Єфіменко (Блізніченко, 46).

«Шкендія»: Амзай, Бечірі, А.Реджепі (Елізі, 64), Якупі (Ракипі, 46), Фетай, Мураті, Зубер (Нуредині, 76), Адемі (Гаші, 46), Синані, Б.Реджепі (к), Спахіу (Алії, 64).

Голи: Ванат (2, з пенальті, 51), Надольський (13, 41), Волошин (25, 75), Шулянський (56), Ісаєнко (90+6).

Попередження: Окоро (88) – Б.Реджепі (38).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер