ЮЛЧ. 1/8 фіналу. «Хоффенхайм» – «Динамо». Прев'ю матча

ЮЛЧ. 1/8 фіналу. «Хоффенхайм» – «Динамо». Прев'ю матча

«Хоффенхайм» виступав у груповому турнірі Юнацької Ліги УЄФА, оскільки основна команда брала участь в основній сітці Ліги чемпіонів. У групі «F», виступаючи разом із англійським «Манчестер Сіті», французьким «Ліоном» та донецьким «Шахтарем», німецька команда набрала 11 очок та посіла перше місце, випередивши за додатковими показниками «Ліон» та вийшовши безпосередньо до 1/8 фіналу, оминувши раунд плей-оф.

«Хоффенхайм» багато забивав – 15 м’ячів (більше на груповому етапі лише у «Ліверпуля», «Аякса», «Манчестер Юнайтед» та «Реала»), але при цьому й пропускав немало – 10 голів. Футболісти німецької команди багато б’ють по воротах (77 ударів у бік воріт суперників, із них 36 – у рамку), але при цьому дозволяють турбувати і свого воротаря (88 ударів у бік воріт «Хоффенхайма», 41 – у рамку).

У Молодшій південній Бундеслізі «Хоффенхайм» після 19-ти матчів розташовується на п’ятому місці (9 перемог, 5 нічиїх, 5 поразок, м’ячі – 32:29), маючи 32 очки. Лідирує же в турнірній таблиці «Штутгарт», в активі якого 44 набраних бали (після 20-ти зіграних матчів).

«Динамо», у свою чергу, активно готувалося до сезону в Туреччині. За два тижні, проведені на навчально-тренувальному зборі в Сіде, підопічні Ігоря Костюка зіграли три контрольні зустрічі, і всі виграли із загальним рахунком 14:0.

Повернувшись до України, «біло-сині» розгромили в раунді плей-оф туринський «Ювентус» – 3:0 (Ващишин, 6, Булеца, 69, Попов, 85). Після цього матчу наша команда провела лише один поєдинок у рамках вітчизняного чемпіонату U-19, здобувши вольову перемогу на виїзді над «Карпатами» – 2:1 (Супряга, 82, Завгородній, 88 – Руніч, 54).

Поєдинок Юнацької ліги УЄФА «Хоффенхайм» – «Динамо» відбудеться у вівторок, 12 березня, в Хоффенхаймі на «Дітмар-Хопп-Штадіон», початок – о 17:00 за київським часом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер