Юнацька Ліга УЄФА. «Динамо» - «Бешикташ» - 3:1

Юнацька Ліга УЄФА. «Динамо» - «Бешикташ» - 3:1

Матч «Динамо» проти «Бешикташа» не мав турнірного значення для жодної з команд. Кияни достроково вибороли перше місце, стамбульський клуб втратив шанси пройти далі. Тим не менше, гра вийшла бойовою та напруженою, з цікавою розв'язкою у другому таймі.

Рахунок у матчі на 40-й хвилині відкрив Богдан Лєднєв. Утім, перевагу кияни утримували недовго, вже за три хвилини Озтюрк точно пробив по воротах. Обмін забитими м'ячами перед самим свистком на перерву помітно підняв настрій змерзлим уболівальникам, а також налаштував гравців на атакуючу гру в другому таймі.

На 64-й хвилині «Динамо» вперед вивів Лєднєв, замкнувши блискучу передачу з флангу від Богдана Михайличенка. До слова, забитий м'яч став для нападника шостим в Юнацькій Лізі УЄФА, це, безумовно, найкращий показник у команді (в активі Дениса Янакова три м'ячі).

Повівши в рахунку, динамівців було не зупинити. Якби трохи більше пощастило нашим гравцям у завершальній стадії, рахунок міг стати й розгромним. Владислав Наумець поцілив у поперечину, удар Дениса Янакова якимось дивом парирував воротар, Максим Куліш пробив у сантиметрах від цілі... І все ж, третій м'яч влетів у ворота Бічера, і його автором став настирливий Сергій Булеца!

3:1 - упевнена перемога «Динамо»! Попереду на гравців та тренерів чекає заслужена відпустка й нові старти в новому році!

Юнацька Ліга УЄФА. 6-й тур

06.12.2016. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» (Київ, Україна) - «Бешикташ» (Стамбул, Туреччина) - 3:1 (1:1)

«Динамо»: Маханьков, Кошелєв, Михайличенко (к), Калюжний, Булеца, Алібеков (Мельник, 81), Петрусенко, Лєднєв (Куліш, 83), Янаков, Наумець, Алексеєв (Козиренко, 87).

«Бешикташ»: Бічер, Челебі, Сейліглі, Атлам, Чай, Караташ (Гулер, 78), Абай, Озтюрк (Онде, 85), Апарді, Ачкігоз, Дурмуш (к) (Карагоз, 72).

Голи: Лєднєв (40, 64), Булеца (73) - Озтюрк (43)

Попереджений: Абай (18).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер