Юнес БЕЛАНДА – найкращий центральний атакуючий півзахисник УПЛ

Юнес БЕЛАНДА – найкращий центральний атакуючий півзахисник УПЛ

Марокканський півзахисник нашої команди Юнес Беланда потрапив до символічної збірної Прем’єр-ліги першої половини сезону 2014/2015 за версією користувачів сайту UA-football.

Читачі сайту визнали Юнеса найкращим у номінації «центральний атакуючий півзахисник». Свої голоси за нього віддали 5,512 респондентів.

Найбільшу конкуренцію динамівському півзахиснику склали Клейтон Шав’єр з «Металіста» (4,217 голосів) та Алекс Тейшейра з «Шахтаря» (3,228 голосів).

Символічна збірна першої половини сезону за версією користувачів сайту майже сформована. Залишилося визначити лише найкращого на позиції форварда (з великою долею ймовірності її посяде інший динамівець – Артем Кравець, який на даний момент лідирує в опитуванні, що триває).

Але, в будь-якому разі, київське «Динамо» має найбільше представництво серед лауреатів – з-поміж десяти їх уже семеро. Найкращим голкіпером уболівальники визнали Олександра Шовковського, Євген Хачеріді та Александар Драгович перемогли в номінації найкращих центральних захисників, Сергій Сидорчук став найкращим опорним півзахисником, а Джермейн Ленс та Андрій Ярмоленко були названі найкращими гравцями атаки на своїх флангах.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер