Юнес БЕЛАНДА: «Найголовніше – концентрація»

Юнес БЕЛАНДА: «Найголовніше – концентрація»

У 15 поєдинках у всіх турнірах за «біло-синіх» 23-річний футболіст відзначився вже шість разів, що є одним із найкращих показників у команді.

Напередодні третього поєдинку групового турніру Ліги Європи проти «Туна» півзахисник поділився своїми очікуваннями від цієї зустрічі:

- Юнесе, поділися знаннями про «Тун»?

- У попередньому турі Ліги Європи вони поступилися «Генку», а значить, що якщо ми виграємо, то маємо всі шанси піднятися на другу сходинку у своїй групі. Необхідно сконцентруватися та добре зіграти з «Туном». До того ж, це домашній матч.

- Чи доводилося раніше зустрічатися зі швейцарськими командами, й що знаєш про футбол у цій країні?

- Колись збірна Марокко грала товариський поєдинок зі збірною Швейцарії. Що стосується клубного футболу, то знаю лише «Базель».

- Якраз за «Базель» виступав динамівець Александар Драгович. Команда розраховує на його допомогу в плані підготовки до «Туна»?

- Безумовно, він деякий час виступав у Швейцарії та знає місцеву футбольну «кухню». Звичайно, сподіваюся, що він нам підкаже щось. Але найголовніше – концентрація. Важливо, щоб ми орієнтувалися на себе, а не на суперника. У нас чудова команда й блискучі футболісти.

- Чи комфортно проводити два матчі
поспіль проти однієї й тієї ж команди?

- Із цим жодних проблем виникнути не має. Нещодавно ми грали з донецьким «Металургом» у Кубку та чемпіонаті України. В обох матчах нам вдалося перемогти. Маємо перемогти й у Лізі Європи.

- Які цілі стоять перед «Динамо» в нинішній Лізі Європи?

- Оскільки ми поки на третьому місці у групі, то, звичайно ж, пробитися до наступного етапу. А далі побачимо!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер