Юнес БЕЛАНДА: «У нас мотивація переможців» (+ ВІДЕО)

Юнес БЕЛАНДА: «У нас мотивація переможців» (+ ВІДЕО)

- Команда вже стала чемпіоном. У чому футболісти знаходять мотивацію на матчі, що залишилися до завершення чемпіонату?

- Перш за все, у нас мотивація переможців, оскільки потрібно тримати себе у формі. Якщо ми в чомусь дамо собі послаблення, то не підійдемо в належному стані до фіналу Кубка України проти «Шахтаря».

- Сьогодні було забито лише один м’яч. Як би ти прокоментував підсумок матчу?

- Це був хороший матч, адже ми грали проти сильного суперника. На мій погляд, «Карпати» незаслужено посідають настільки низьке місце в турнірній таблиці. Нам сьогодні було насправді важко, оскільки вони діють у дещо схожому з нами стилі, але найголовніше, що вдалося виграти та продовжити серію без поразок у цьому сезоні.

- Складається таке враження, що вся команда зараз працює на Кравця, аби він став найкращим бомбардиром…

- Я би так не сказав, адже ми демонструємо командний футбол. Якщо так складеться, що нападник нашої команди стане найкращим бомбардиром, то ми лише порадіємо за нього. Вдвічі приємно, що він сьогодні забив, адже раніше у Львові, наскільки мені відомо, йому цього не вдавалося. Із цим його й вітаю (посміхається).

- Головний тренер усе активніше підпускає до основного складу молодих гравців – тих же Андрієвського, Михайличенка, які вийшли сьогодні на заміну. Що можеш сказати про їхній рівень гри, наскільки вони вписуються в ігрову модель?

- Можу сказати, що в нас дуже хороші перспективні молоді футболісти. Жодних проблем із адаптацією до ігрової моделі в них немає, й, як на мене, на них чекає велике футбольне майбутнє.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер