Юнес БЕЛАНДА: «Важливо відчувати підтримку вболівальників, особливо в моменти невдач»

Юнес БЕЛАНДА: «Важливо відчувати підтримку вболівальників, особливо в моменти невдач»

- Юнесе, це ваш перший матч на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського. Чи сподобалася вам атмосфера під час гри?

- Мені дуже сподобалася така масштабна, колосальна підтримка наших уболівальників, тому що формально ми грали гостьовий поєдинок. Шкода лише, що цього разу ми не порадували вболівальників великою кількістю голів, як у минулому турі у грі з «Металургом», проте 2:0 – це теж хороший результат.

- Враховуючи особливості виходу зі стадіону, сьогодні після матчу у вас відбулася доволі-таки тривала автограф- та фото-сесія з уболівальниками, в якій ви, судячи з усього, брали участь дуже охоче. Наскільки важлива для вас їхня підтримка?

- Звичайно, для того, щоб грати стабільно добре, нам необхідно постійно відчувати підтримку наших уболівальників, причому, що найважливіше, й у моменти невдач. Повірте, це дуже важливо для кожного футболіста. Завдяки тому, що ми відчуваємо, що за нас уболівають, із кожним матчем у нас більше й більше мотивації. Футболісти краще налаштовуються на гру, знаючи, що, незважаючи на погоду, на матч прийде велика кількість уболівальників.

- Ведучи в рахунку 2:0, у другому таймі команда вже грала за результатом? Якою була установка Олега Блохіна у перерві?

- У перерві тренер нам казав, що потрібно продовжувати грати в тому ж дусі й забивати ще, щоб не повторився сценарій деяких невдалих для нас ігор, в яких ми втрачали перемоги, ведучи в рахунку. Але, в той же час, після перерви відчувалося, що ми трохи втомилися, адже багато людей грали у збірних, та й, до того ж, погодні умови були не найкращими, стало дуже холодно. Але дуже важливо, що ми довели гру до перемоги.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер