Юнес Беланда забив гол у поєдинку з командою Артема Кравця

Юнес Беланда забив гол у поєдинку з командою Артема Кравця

Беланда вийшов у стартовому складі «Шальке», в той час як Кравець опинився в запасі «Штутгарта».

Саме Юнес на 14-й хвилині відкрив рахунок у матчі, забивши свій другий гол у Бундеслізі. Класним пасом він вивів Шопфа на рандеву з голкіпером, Титонь зреагував на його удар, але м'яч потрапив до Беланда, й Юнес головою спрямував його в кут воріт. Динамівець відзначив свій гол фірмовим акробатичним сальто.

Браво, Юнесе, за гол за «Шальке»! Ми же не забули такі піруети після голів і за «Динамо»! (див.колаж)

До речі, обидва рази, коли Беланда виходив у стартовому складі «Шальке 04» у матчах Бундесліги, він забивав гол.

- Звичайно, я дуже радий, що забив перший м'яч на ФЕЛТІНС-Арені, - скаже після поєдинку Юнес. - Було приємно підбігти до трибун і посвяткувати разом з уболівальниками.

Але в результаті розчарування переважили радість. Ми не змогли перемогти. Домашня перемога проти «Штутгарта» була би для нас неймовірно важливою. Вважаю, що в першому таймі ми були кращою командою на полі. На жаль, у другому таймі ми втратили ініціативу. «Штутгарт» доклав багато зусиль і зумів зрівняти рахунок. Думаю, що це заслужений результат.

На 69-й хвилині марокканець отримав жовту картку, а на 85-й хвилині був замінений. До того часу на поле у складі «Штутгарта» вийшов інший орендований динамівець, Артем Кравець.

Артем замінив на 67-й хвилині Вернера, а на 74-й Харник зрівняв рахунок, добивши м'яча у ворота після удару Гентнера та сейва Ферманна.

На 88-й хвилині Кравець втратив блискучий момент, щоб принести своїй команді перемогу, не поціливши у площину воріт ударом із кута воротарського майданчика.

У підсумку, нічия 1:1, і «Шальке 04», посідаючи шосте місце, як і раніше, на шість очок випереджає «Штутгарт», який іде 11-м.

* колаж офіційний сайт «Динамо» Київ

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер