Юні динамівці перемогли на турнірі пам”яті Віктора Колотова

Юні динамівці перемогли на турнірі пам”яті Віктора Колотова

У столиці України відбувся перший турнір пам”яті капітана київського „Динамо”, гравця збірної СРСР Віктора Колотова. У змаганнях взяли участь хлопці 1993 року народження.

Чотири команди – київські „Динамо” та ФК „Відрадне”, полтавська „Ворскла” та ФК „Тернопіль” – зібрались у критому манежі в Конча-Заспі розіграти красень-приз. У півфінальних матчах динамівці розгромили полтавців 8:0, а юні футболісти з „Відрадного” однолітків з Тернополя 3:1. Окрасою турніру став фінальний матч двох столичних команд.

За поєдинком уважно стежила ціла плеяда зіркових українських футболістів – практично весь склад „Динамо” знаменитого 1975 року, ветерани футболу 60-х та 80-х років. Характер 12-річних динамівців допоміг їм подолати опір земляків (рахунок 3:1), а за кілька хвилин підняти над головою головний приз. У матчі за третє місце ФК „Тернопіль” виграв у „Ворскли” 1:0.

На церемонії нагородження учасників турніру виступив президент „Динамо” Ігор Суркіс, численні друзі Віктора Колотова. Усі учасники отримали пам”ятні подарунки, а наступний турнір пам”яті динамівського капітану відбудеться наступного року, на зимові канікули.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер